4GAB Jaunas Rezerves Bumbu Galvu Acs Mikrofons Režģi uz Shure BETA58 BETA58A SM 58 SM58S SM58LC

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sm7b, sm7b stāvēt, putu sm 58, austiņas shure, shure srh440, shure sm57 sm58 mikrofons, rezerves shure pg58, mikro shure sm57, shure sm58, pad shure se215.

    €10.25 €11.26
  • Zīmola Nosaukums: KSOAQP
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: -
  • Vienuma Tips: In-Line Mikrofons Piederumi
  • Modeļa Numurs: BETA58A vadītājs
  • Iepakojums: Jā

Profesionālās Nomaiņa Bumbu Galvu Acu Reste Piederumi

Tāpēc jūsu mazulis lauza garāžas vienu dienu un izmantot jūsu mikrofons, kā āmurs...nav jāsamierinās ar to, ka neizskatīgs bedri vairs.Šo bedri-izturīgs restes ir ideāls nomaiņa jūsu vecumā, dinged vai mazinājusies mikrofons restes.Izgatavots no rūdīta Tērauda Sieta, tas izturīgs skrūves uz style Mic režģis aizsargā mikrofons membrānas no bojājumiem.Nāk ar iekšējo putu filtru, lai samazinātu vēja elpa, un pop trokšņi.Šie nomaiņa restes funkcijas standarta vītne, kas iederēsies vairums Amerikāņu un importēto mikrofoni tostarp vadu versijas. ------ Tagad jūs varat aizstāt tos, veco izdemolēta un noliecās ekrāniem ar šo zīmolu jauniem modeļiem. ------Padarīt jūsu mikrofoni izskatās gluži kā jauns atkal!Specifikācijas: Rūdīta Tērauda-Acs uzbūve.Rezerves mikrofons restes (bumba) ar iebūvētu putu stiklu cinka lējuma zem spiediena jomā turētājs gredzeniem.Bedri-izturīgi.Rūsas izturīgs.Ar iekšējo putu filtru, lai samazinātu vēja elpa, un pop trokšņi.Standarta vītne izmērs der lielākajai daļai zīmolu dinamiskie mikrofoni, Piemēram: For Shure Beta58 / Beta58a, SM58LC & SM58S, un citi mikrofoni ar vienu pavedienu.Piezīme: Lūdzu, apstipriniet savu mikrofons ir oriģināls produkts, vai arī jums var nebūt saderīgs

4 GAB.

Uzumaki Naruto Kun2020-11-30
"Product as in the photo I arrive well in an order box on November 16th and I arrive on the 28th. I recommend the seller."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti