48 Gabals/12 Somas Tālu IS Attieksmi Tiger Balm Ģipša Muskuļu Sāpes, Stīvs Plecs Plāksteris Palīdzības Spondylosis Veselības Aprūpes Produktu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: nagu aizsardzībai, difuzoru sēņu, pasūtījuma putekļu maska, locītavu masāža, keramikas liesmas nagu, sarkana kvarca kristāla sfēra, ceļa ortopēdisks, augu ģipša par sāpēm, smaržas ģipša, ģipša līmi ar.

    €6.16 €11.20
  • Stils: LHSJHXT*12
  • Kuģi, No: Ķīna
  • Lietošanas Laiks: 2-4 Stundas
  • Iepakojums: 48 Gabals/12 Somas
  • Izmērs: about 10*7.5 cm
  • Modeļa Numurs: Šim IS Attieksmi Tiger Balzams
  • Materiāls: Audumi
  • Zīmola Nosaukums: MQ
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

48 Gabals/12 Somas Tālu IS Attieksmi Tiger Balm Ģipša Muskuļu Sāpes, Stīvs Plecs Plāksteris Palīdzības Spondylosis Veselības Aprūpes Produktu

Struktūra un Materiāls: Sastāv no tālu IS keramikas pulveri,medicīnas PSA,neausts,release grāmata utt.Šim IS emisijas viļņu garums ir 8um-15um.Galvenā funkcija: Baltu apmetumu, salīdzinoši liela viskozitāte, ģipša ārā no bedres, mērenāks.Ilgi iesilšanas laiks.šis produkts ir silts meridiāniem,izraidot no vēja un aukstuma,veicinot asins cirkulāciju un mazināja sāpes efektivitāti.Darbības joma: piemēro vēja ,aukstuma un slapja,kakla,plecu,ko izraisa ļaunuma viduklis,kājas un citas kopīgās un dažādas sāpes, ko izraisa mīksto audu sasitumi.Izmērs: 7cm*10 cm Iepakojums: 10bags/daudz,4pieces/maiss derīguma Termiņš :trīs gadi.Lietošanas metode: extermal izmantot tieši saistītas skartajā zonā,katru dienu viens.Piezīme: grūtniecēm,sievietēm, ir spontāna asiņošana vai asiņošana pēc traumas ,alerģija pret cinka ?oksīds,sāpes lokālu ādas traumas,infekciju un čūla tika aizliegta.Virzieni: 1. Pieaugušajiem un bērniem virs 12 gadiem: Piemēro veikta telpu, cik nepieciešams,ne vairāk kā 3 reizes dienā 7 dienas. 2. Bērniem līdz 12 gadu vecumam: konsultējieties ar ārstu. 3. Tīras un sausas veikta telpu. 4. Noņemt no pamatnes filmu un piemērot tā,noņemt no ādas pēc, ilgākais, 8 stundas " pieteikumu.Pārtraukt lietot, un lūgt ārstu, ja: 1. Izsitumi,sāpes vai pārmērīgu ādas kairinājumu notiek. 2. Nosacījumi pasliktinās. 3. Simptomi saglabājas ilgāk par 7 dienām vai noskaidrot un occour atkal pāris dienu laikā.Kā Lietot: 1. Mazgāt rokas pirms piemērot plāksteris. 2. Tīras un sausas skartajā zonā. 3. Līkums plāksteris un noņemiet plēvi, lai atklātu lipīgo pusi. 4. Uzklājiet līmi pusē tieši uz ādas skartajā zonā. 5. Izmantot tikai vienu ielāpu uz skartajā zonā, plāksteris var ilgt līdz 8-12 stundas. 7. Mazgāt rokas pēc noņemšanas plāksteri. 8. Ja sāpes ir noturīga 8-12 stundas pēc pirmā plākstera un otro plāksteri var attiecināt. 9. Lūdzu, izņemiet pirmā plākstera, pirms piemērot jaunu. 10.Izmantojiet 2-4 stundas, katru reizi, 4-5 reizes nedēļā.

Irysja Kaban2020-10-07
"gud"
PaulettAnahi62021-01-28
"Shelf life is very small to 11.2020G. Delivery is very fast. ordered two types of patches. The description is different, the photo is also different, in reality the same thing. In the bag lay all mixed up. If all the same patches are different, then there is no possibility to distinguish."
El Crueldelapelicula302020-12-18
"Fast processing and sending the order, packed reliably, I take not for the first time, the quality is satisfied."
Geezer2020-09-23
"Receive with 12 days."
Trilove322020-12-08
"Come quickly. Warm well. I order for the third time"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti