Loka M. 2 wifi Taustiņu A E A+E, Lai PCIe 4x Stāvvadu Extender Adaptera Karti Gen 3.0 Kabeli Taustiņu A. E m2 pci-e x4 Uz PCI-E 1x 2x 4x 8x 16x

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: m2 ngff wifi, vda saiti, pcie kabeļu x8, 5ghz wifi karti, pcie, lai, orico pci, pci karti kamerā, plate stāvvadu m2, stāvvadu usb, firewire kartes.

    €26.36 €27.75
  • Veids: PCI-E Stāvvada
  • Zīmola Nosaukums: VDA-Link
  • Iepakojums: No
  • Modeļa Numurs: R52SL
  • Produkti Statusu: Sastāvs

Loka M. 2 WiFi A. E Taustiņu A+E, Lai PCI-e 4x x4 Stāvvadu Extender Adaptera Karti Lentes Gen3.0 Kabeļu AE Taustiņu E, Lai PCIE 3.0 x1 x4 x16 M2 Karti Leņķis

Produkta nosaukums: PCIe videokarti pagarinātāju

Produkts modelis: R52SL

Savienotājs 1: PCIe x4

Savienotājs 2: M. 2 WiFi E taustiņu A.

Stieples garums: 5 ~ 80 cm, garums var tikt pielāgota, laipni aicināti sazināties ar mūsu Klientu apkalpošanas dienestu.

Garums vadu instrukcijas:

Mūsu stieples garums attiecas uz vizuālo stieples daļu, neietver PHB un savienotājs.

Šādus modeļus R51SL - 5 cm, skatiet zemāk dimensiju.

Produkta priekšrocības:

1. Stieples priekšrocības: izmantojot vācijas patentu importēti stieples, izmantojot Lotes savienotāji, kas importēti no Taivānas, augstas frekvences atbalsts PCIe 3.0 8G/bps stabilu pārskaitījumu.

2.Kabeļa garums: no 5 cm līdz 80 cm, var tikt pielāgota, mūsu vads ir zema pretestība, kabeļu zem 60cm var būt stabils ar PCIe3.0 pilnu ātrumu, lasīt un rakstīt.

3.Diferenciālis signālu bez cauruma dizains, nav problēmu, signāla vājināšanās traucējumiem parazitāras kapacitātes un parazitāras induktivitāte, būs ne vairāk CAF mikro īssavienojumu, kabelis ir izturība.

4.PCB izmanto augstas frekvences zemu pretestību no materiāliem ar augstu kvalitāti, PCB, izmantojot augstas TG valdes, vara biezums sabiezēt, lai 1oz, zelta pirkstu apšuvuma pietiekami daudz zelta, Laba vadošu sniegumu, var samazināt oksidētu lielāka pretestība, ko izraisa avāriju zilā ekrāna.

Tehnisku problēmu kopsavilkums

1. Kāda ir atšķirība starp dažādu kopējās pcie pagarinātāju?

2.Kā par kvalitāti vadu?

Biezums vads ir 1.4 mm, cietība ir grūtāk, var saliekt varat reizes, neietekmē izmantot .Mūsu kabeli tiek aizsargāta, Izmanto papildu EMI ekranēšanas vadošu polimēru, jauna veida materiāliem, ko izmanto EMI ekranēšanas, plakano kabeli dizains.Šī tehnoloģija ļauj katram kabeli, ir pilnībā nosegta ar elektromagnētisko traucējumu ekranēšanai strāvu polimēra, maz traucējumus un veiktspējas degradēšanās, un samazināt svaru expander.

Pirkuma Paziņojumu:

1. Jums ir noteikt virzienu, kad jūs pievienojiet šo kabeli.Nav atpakaļgaitā ielikt un saliekt, novērš dedzināšanas iekārtas.

2. Visu veidu Mātesplati un iekārtu stāvokli, piemēram, signāla braukšanas spējas ir dažādas, rezultāti mūsu testa negarantē, ka tas ir tāds pats kā jūsu testa rezultātiem.Jums ir nepieciešams, lai zinu, cik ilgi, kā, izmantojot pagarinājuma kabelis, signāla būs zaudējumi.Pircējam, kas prasa perfekti, lūdzu, nepērk.

3. Grafikas karti vai mātesplati ir elektroniska iekārta, kas laika gaitā palielināsies, un oksidatīvā novecošanās.Tas kļūs nestabils, ja kontaktdakšu pagarinājuma kabeli.Neatbalsta veco iekārtu.Ierīce, kas ir vairāk nekā četri gadi, lūdzu, nepērk.

4. Izmantojiet tikai par produktu testēšanu, Ja citiem mērķiem vai nav DIY spēju, lūdzu, nepērk.

5. P nomas apstiprinātu jūsu aprīkojumu un mātesplati sistēmu saderību, Mūsu kabeli atbalsta tikai M. 2 WiFi interfeisu (A. E. Taustiņš), lūdzu, apstipriniet, vai jūsu pamatplatē ir M. 2 WiFi interfeisu, ja nevaru apstiprināt, lūdzu, nav nopirkt.

6. Klēpjdators HP un Lenovo šie divi zīmoli ir BIOS saderīgu problēmas, tas var izraisīt jūsu tīkla karti nevar izmantot.Lūdzu, apstipriniet savu portatīvo datoru un tīkla kartes saderību, ja nevar apstiprināt, lūdzu, nav nopirkt.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti