AiBaoQi Jaunu Oriģinālu Homtom S8 Akumulatora Korpusa Aizsardzības Akumulatora Korpusa Aizmugurējo Vāciņu, Lai 5.7 Collu Homtom S8 Smart Tālruni

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ht16, ht20 pro, skava s8, 5g mobilo, ht50, homton s9 plus, homtom, cilvēks izturīgs android, homtom s9, blackview bv6000 touch.

    €11.13 €11.71
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: AiBaoQi
  • Materiāls: Plastmasas
  • Dizains: BĀRS
  • Modeļa Numurs: Par Homtom S8

AiBaoQi Jaunu Oriģinālu Homtom S8 akumulatora korpusa Aizsardzības Akumulatora korpusa Aizmugurējo Vāciņu, Lai 5.7 collu Homtom S8 Smart Tālrunis AiBaoQi vairumtirdzniecības veikals paldies par jūsu patronāža ir Nepieciešams S8 citi aksesuāri, lūdzu, sazinieties ar mani

1. Cienījamais pircējs, ja jums ir apmierināti ar mūsu preču un pakalpojumu,lūdzu, lūdzu, dodiet mums 5 zvaigznes,un mēs dos jums 5 zvaigznes, un pozitīva feedba ck. 2. Ja jums ir neapmierināti ar šo iepirkumu,Lūdzu, dod mums iespēju darīt lietas labi, pirms jūs atstāt negatīvās/neitrālās komentāru.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par jūsu jautājumiem.Mēs atbildēsim jums, savlaicīgu un darīt visu, kas mūsu spēkos, lai jūs atbalstītu, kamēr jums ir apmierināti. 3. Jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā, iegādei un jautājumiem, mēs būsim priecīgi par jūsu pakalpojumu.

Ganxta Ban12020-12-01
"Different from the one on my phone. Apparently, different models homtom S8. This cover on the latches (immediately of course did not notice), my native just sticks. I cut all the latches, put them down and tugged the sides around the edges and put them on the glue. The seller good luck in business!!!"
Allegrahsiao2020-11-06
"Sealed very well! Box foam + Pu + lid itself in a vacuum bag. Delivery to Udmurtia 2 weeks"
Dragon Dlco2020-10-25
"parfait !!!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti