100gab Torx 5 Zvaigžņu Punktu skrūvi Pentacle Dock Pieslēgvieta Apakšā Skrūvi iPhone 7 7.G iphone 7 plus, Vairumtirdzniecības mobilo Aksesuāri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pūķis pentacle pentagramma, iphone 5 pentagramma, pentacle gredzenu ebay, gredzens iphone ican, iphone 6s pentacle, auskari pentacle, iphone 7 pentalob, ķeltu pentacle gredzens, iphone gadījumā pepeng, pentacle kaklarota.

    €5.20 €6.50
  • Saderīgu Zīmols: Apple iPhone
  • Veids: Apakšā Doks Skrūves
  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Modeļa Numurs: 7
  • Dizains: BĀRS

Par Kuģniecības: 1. Mums nav uzliekot par piegādes adresi, ja nepareizi 2. It īpaši Krievijas Pircējs , pls, pārliecinieties, vai tas ir jūsu vārds un uzvārds .Piegādes Termiņš: 1. visi pasūtījums tiks piegāde 3 darba dienu laikā . 2. ja Pasūtījuma uz nedēļas nogali vai svētku tiks nosūtīti pirmdien vai nākamajā darba dienā. 3. Vienums, kas nosūtīti, izmantojot USP,DHL,EMS ar Piegādes Apstiprinājumu.. 4. visu lai mēs Piedāvāsim izsekošanas numuru, nav svarīgi, ķīna post vai citu kuģošanas ceļu .Maksājumu : ja ir kāds jautājums par maksājumu , pls Sazinieties ar mani . 2. mēs pieņemam Bankas Maksājums , Western Union Un citu maksājumu pieņemt .Kontakti: 1.ja jums ir vairumtirdzniecības vai jums ir cits jautājums , pls sazinieties ar mani, izmantojot trademanager .paldies !

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti