Jaunākās 6x Silikona Uzglabāšanas Vāki, 6-Pack, Dažāda Izmēra Silikona Stiept Vāki Bļodā, Var, Jar un tā tālāk

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: podam vāku, trauka vāciņu, silikona, trauka vāciņu, pārtikas vāku, vāks pot, segtu pot, vāks vāka, virtuves vāku, cover panna, silikona vāks.

    €4.02 €5.15
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sala izturīga:
  • Daudzums:
  • Krāsa:
  • Modeļa Numurs: Silikona Stiept Vāki
  • Pakete Ietver:
  • Materiāls:
  • Karstuma izturība:

jūs varat vienkārši ievietot Silikona Vāku, lai segtu jūsu pārtikas un siltuma to uz augšu krāsnī vai mikroviļņu krāsnī.

Visvairāk Universāls Vāks Komplekts: Silikona uzglabāšanas vāciņu, kas satur izmēri: 2.6 collu, 3.8 collu, 4.5 collu, 5.7 collu, 6.5 collas, 8.1 collu, kas var aptvert konteineri dažādas formas un izmēri, tostarp: bļodas, stikla trauki, burciņu pārtiku var, arbūzs, ananāsu, cantaloupe vai citi augļi un dārzeņi.

Baudīt Saspringts Zīmogs: Silikona topi ir apaļas un gludas, kas ir pietiekami elastīgs, lai fit snugly vairāk nekā nepāra formas krūzes, podi, krūzes un bļodas, lai novērstu izliešanu, vienlaikus saglabājot savu pārtiku svaigāku.Ir daudz ērts cilnes visā vāku, padarot to vieglāk būtu izņemt no konteinera.

Atkārtoti lietojami un Ekonomiski: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, mūsu stiept vāki tiek pārbaudīti, lai būtu maksimāli izturīga, par atkārtojami un ikdienas lietošanai.Nekad bažas, ka tas būs saplēst, vienkārši ielieciet to trauku mazgājamā mašīnā vai saldētavā, kā jūs vēlaties, tā būs tāda pati, kā pirmoreiz to redzēju. (Aizmirst par savu plastmasas wrap vai alumīnija foliju, silikona pārtikas vāki ir ekonomiskāki un videi draudzīgi!)

Viegli Atrast to, Kas Jums ir Nepieciešams: Redzot, izmantojot skaidru krāsu silikona vāciņu, tas ir viegli, lai jūs varētu atrast dārzeņi vai citi pārtikas, ka jūs meklējat.Nav krāsota vai krāsota materiāla uz vākiem, tas ir veselīgi, lai bērnu un pieaugušo pārtiku.

Materiāls: silikona

Daudzums: 6 gab.

Krāsa: Caurspīdīga Balta

Siltuma pretestība: 0~20 pēc Celsija

Sala izturīga: 0-40 pēc Celsija

Pakete Ietver:

6 x Silikona Stiept Vāki

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Darkangel Markanthony012020-10-09
"For a very long time there was an order and no tracking. Lids do not hold on anything but cans."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti