Medību Riflescope Objektīvs Gumijas Eyeshade 40mm Diametrs Taktiskās Optika Redzes Acu Aizsargs Segtu darbības Joma Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: unipod fotokameras, optiskās šķiedras sarkana, par medības, liela šautene jomu, kartes rīks, UGUNS VILKS, caurspīdīgs apvalks riflescope, tanks tīģeris, riflescope hakko, vīrieši āra medības.

    €3.99 €4.20
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: S
  • Veids: Kabatas, Multi Instrumenti
  • Modelis: xie-vāciņš

* novērš atspīdumu

* Svars: 75g

* Garums: 10cm

* izgatavotas no augstas kvalitātes gumijas

* Iekšējais diametrs šuves: 38mm

* fiksētu attālumu skolēns, iesniedzējs daudziem šautene jomu

* novērst larde bezatsitiena šautenes darbības joma radīt kaitējumu acīm -

Piegāde

Dažreiz sūtījumu prasīs mazliet ilgāku laiku, nekā paredzēts, ja jums ir nepieciešams laiks, lai apstiprinātu sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pagarināt laiku, lai jūs.Šīs preces atrodas Ķīnā un pieejams starptautiskajai kuģošanai.Visi mūsu pasūtījumi tiek nosūtīti ar aviopastu (kuģniecības laiks ir 7-21 darba dienu laikā, bet ne garantēts).Mēs kuģis pasaulē.Mēs nevaram uzņemties atbildību, gadījumā, ja aizkavēšanās rada pasta pakalpojuma.Pircējiem dažās valstīs papildu nodokļi un nodevas var piemērot.

Pārdošanas termiņš

Visi mūsu objekti ir inspeceted par kvalitāti un trūkumiem pirms nosūtīšanas.Bet, ja neesat 100% apmierināts ar preci, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs strādāsim tā, kopā.Lūdzu, neatstājiet jebkuru nautral vai nagetive atsauksmes pirms sazināties ar mums.Ja jūs pa kreisi, nagetive atsauksmes, kas nozīmē, ka jūs atmest kontaktu un izšķirtspēju.

G Axiotou2020-12-09
"Hard rubber, enough, rough and hard to manipulate. I'm not riding it in any Viewfinder. :-("
Alex Gromov19902020-08-26
"very solid value. Larger eye guard than expected but does the job!"
Oaxwydvpeugts2020-08-21
"быстро и качественно!"
Dolmetscher Krg2021-01-31
"Il prodotto e' di gomma di buona qialita ma troppo grande per la mia ottica,l,imbocco da 40 millimetri va bene ma il corpo dell'oculare e' gigantesco, ho sbagliato le misure provato il montaggio ma npn si riesce a inquadrare il reticolo. "
Nevergone4frnd2020-10-21
"Ok"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti