Matu Krāsa Krēms Thermochronic Krāsa Mainās Brīnums, Krāsošanas Termo sensoru Krāsošana Krējuma, 4 Krāsas, Jaunas Ielidošanas Matu Veidošana

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zelta pildījumu, krāsa mainās matu krāsa, sarkanā pakešu, lelle eaki, ķīnas ziņas, 10400mah, romoss sajūta, garastāvokļa krāsa mainās matu krāsa, jaka lol, bjd lelles pet.

    €5.57
  • Skaits, Gab: 1pc
  • raksts: NAV
  • Zīmola Nosaukums: OLOEY
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Neto Svars: 58g
  • Iestatīt Tipu: No
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Atbalsts: Dropshipping
  • Godu: Valentīna Diena
  • Modeļa Numurs: Matu Krāsa

JAUNAS IELIDOŠANAS Termo sensoru Krāsa Mainās Matu Krāsu Krēms

Šī JAUNĀ, jautri un unikāli pagaidu matu krāsošanas ir izstrādāts, lai mainītu krāsu ar vēsu vai karstā temperatūrā .

Skatīties ar aizrautību, kā jūsu matu krāsas izmaiņu tiesības pirms jūsu acīm , tikpat ātri, kā savu stilu, garastāvokļa izmaiņas, tikai ar vienu pieskārienu!

Specifikācijas: Sastāvs: p-fenilēndiamīns un peroksīds Krāsa: Melna - Skaida,Purpura -Rosered, Zaļā-Dzeltenā,Zilā, Rozā Iepakojums Ietver: 1 x Krāsu Maiņa Matu Krāsošanas līdzekļos

Funkcijas:

BEZGALĪGI JAUTRI, LAI JŪS UN JŪSU DRAUGI!

Pārslēgties starp krāsām pāri un dara modeļiem vairāk nekā viļņoto sekcijas, bizītes, clip-in matu pieaudzēšana, dažādi slāņi, un tik daudz vairāk!

Baudīt toni-novirzot sekas, un pēc tam mazgāt to ārā un iet atpakaļ uz savu parasto krāsu, stilu bez nožēlu.

TAS NAV SVARĪGI, KĀDAS IR JŪSU DABĪGĀ MATU KRĀSA IR.

Krāsa Mainās Matu Krāsošanas pārvērtīs jūsu tresses, pat tad, ja tie nav balināti, uz virtuālo kaleidoskops elektriskā krāsa, kas uzreiz mainās 18°C temperatūrā .

Viss, kas nepieciešams, darbojas flatiron pār to, izmantojot trieciens žāvētājs vai curling dzelzs—pat siltums no jūsu pašu rokās, un saules gaisma aktivizē laba krāsa mainās efektu !

VIEGLI IZMANTOT!PIEMĒRO, SAUSA, JŪS ESAT GATAVI IET.Viss, kas jums jādara, ir piemērot krāsu, tīru, sausu matu, kas ir brīvi no jebkādas kondicionierus vai produktus.Pēc tam, kad, piemērojot krāsu, blow-dry jūsu matu vai palaist iztaisnošanas jūsu tresses, un jūsu mati būs pārvērsties par citu krāsu.Pagaidu krāsošanas maina krāsu, kad jūs pakļaut siltuma un pārvēršas atpakaļ uz pirmo krāsu, kad jūsu mati atdziest.

Krāsa Mainās Matu Krāsošanas nāk 4 šķirnes , katra ar 2 eye-popping krāsu iespējas , lai sajaukšanas un saskaņošanas nokrāsas kādu nopietnu aromāts klupšanas ir super viegli!

Mainīt to uz augšu snap, izmantojot tos jebkurā kombinācijā, un, ja jūs vēlaties, lai sāktu, vienkārši izmazgāt ar vienu šampūnu .

Ņemiet vērā Reālās krāsas var nedaudz atšķirties no attēlos, jo datora ekrāna rezolūcijas, spilgtums, kontrastu utt.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti