Universālā Ieprogrammēto 23 Programmaparatūra VGA, lai LVDS Vadītāja Kontrolieris Valdes DIY Komplektu Aveņu PI 3 10" - 42" LCD Displeja Panelis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vīrieši pi, ciparu modems, lvds scaler, 4 aveņu pi, raspeberry pi 3 komplekts, aveņu 4 b paraugs, 4 aveņu pi modeļa b, pi, LVD, rasberry pi 5.

    €11.79
  • Strāvas Adapteris Nepieciešams:
  • 30P LVDS Interfeiss:
  • Ieejas Spriegums Paneļa Pielāgošana:
  • VGA Interfeiss:
  • LED Apgaismojums Interfeiss:
  • Modeļa Numurs: LCM064001
  • Pārplānots Firmware:
  • Demo Kuģa Tips: Citi
  • Tastatūra Interfeiss:
  • Enerģijas Piegādātāja:
  • Zīmola Nosaukums: SIXTHHD

Paziņojums:

Šī valde tika ieprogrammēts 23 veida firmware, kas jau ir, Lai jūs varētu nodot instrukciju par to, kā pielāgot firmware, kas tika uzdrukāts uz muguras pusē kuģa.Tā var sniegt atbalstu 90% apmērā, (ne visi) 10-42 collu lcd panelī, kas izšķirtspēja ir mazāka kā 1920x1200.Mēs nevaram apsolīt, garantija, ka valde atbalstīs jebkuru lcd paneli, jo tur ir daudz dažādu lcd paneļi.Lai veiktu šķidro kristālu displeja paneļa darba, un jums ir jāzina, pamatzināšanas un prasmes par to, kā instalēt lcd paneli pirmkārt, Jums ir nepieciešams zināt, informācija par atbilstošas lvds kabeli, Apgaismojums pārveidotājs, Strāvas Piegādes informācija. (Lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai nodotu izskats pirms jūs vietu secībā)

Ja jums ir nepieciešams vairāk accesseries konfigurēšana, lcd panelis.Zemāk saite ir jūsu skatiet:

LVDS kabelis:

Apgaismojums inverter:

Strāvas adapteri 12V-2A jauda:

Firmare Atbalsta:

Specifikācija:

Tips: VGA signāla saskarnes

Formāts Atbalsta: DOS/VGA/SVGA/XGA/SXGA/SXGA+/WXGA/WXGA+/WUXGA

KHz: 30-80.6

Hz: 56-75

Signāla Standarts: Siganl/Double Atbalsts

Valodu Atbalsta: Angļu, Ķīniešu, Krievu, Franču, Spānija, Portugāle, Koreja

Enerģijas patēriņš: 12V-2A

W: 1.6 W

Izmērs: 108x51.6x16mm

Komplektā ietilpst:

1 VGA, lai LVDS Kontrolieris Valdes Modulis

1 8 Pins Kabelis

1 Keyborad

Maksājums:

1.Mēs pieņemam Alipay šeit, un visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Ja jūs vēlaties, lai būtu produkts, cik drīz vien iespējams, jums vajadzētu veikt maksājumu, kad jūs to pasūtīt

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Sūtījumu:

1)Piegādes laiks:

1. Mēs nosūtīsim preci 5 dienu laikā, kad mēs saņemt jūsu maksājumu. (Izņemot brīvdienas)

2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu Atopija.lv adrese ir atjaunināta un detalizēti.Un, ja jūs vēlaties mainīt savu piegādes adresi pēc tam, kad esat vietā, lai, lūdzu, paziņojiet mums pirmo reizi.Paldies!

3. Pēc tam, kad mēs esam nosūtījuši preces, mēs jums pa e-pastu kuģniecības informācija, kā arī izsekošanas skaits.

2) Kuģniecības laiks:

1.Parasti , lielākā daļa valstu kuģniecības laiks ir zemāk , sakarā ar izmaiņām pasta aizsardzības iestādes dažādās jomās , dažas jomas var aizņemt ilgāku laiku.Ja tu met problēma , laipni bezmaksas samazinājās sazināties ar mums , mēs wlill atbildi jums sonn .

2.Piegādājam uz krievijas Federāciju parasti ilgst aptuveni 45-60 dienas.Lūdzu, ņemiet vērā, ka ir nepieciešams ilgs laiks, pirms jūs kārtībā

Atgriež&Kompensācijas:

1. Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

2. Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

3. Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Garantijas Un Apkopes:

1. Mēs piedāvājam 1 mēnesis bez maksas nomaiņa.Pircēji var pieprasīt nomaiņu 15 dienu laikā no jūsu produkta saņemšanas.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

2. Mēs piedāvājam arī 12 mēnešu bezmaksas uzturēšanu.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Ja kāda tās daļa ir jāaizstāj, pircējam būtu jāsedz izmaksas par daļu aizstāj.

3. Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti novērtēju.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti