Vizuālā Touch Amerikāņu kantrī Stilā Metāla Mākslas Retro Vintage Slīpā Dekoratīvā Vāze w/Lavandas Ziedu Raksts, Krūze Krūzi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ziemeļvalstu vāze, ķīnas emaljas vāze, zelta metāla vāze, imx290 sony, krūzes dekoratīvie, ķīna ziedu vāze, emaljas krūzi, uf vintage, keramikas krūze piena, emaljas krūze.

    €4.74 €5.65
  • Materiāls: Keramikas & Emaljas
  • Tēma: Ziedu
  • Stils: Vintage pastorālo
  • Reģionālā Funkcija: Eiropa

Specifikācija:

B rand jaunas

Metāla Vāze Materiāls: Dzelzs

Metāla Vāze, Krāsa:Krēms

Metāla Vāze, Izmērs:Apm.18.5*9cm(H*W)

Vintage pastorālo stila metāla tējkanna kāzu ziedu vāze

Var izmantot kā puķu vāzi,kafijas podi,uzglabāšanas kausu,pildspalvas,konteiners, utt.

Paketē Iekļauts:

1x Metāla Vāze

N u murs:

Lūdzu atļaut nelielas novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Jūs arī varat sekot saites, lai apskatītu informāciju par to, kā izmantot iepirkumu grozs.

Maksājuma

1.Atopija.lv pieņemt šādus maksājumu metodes: Visa, mastercard, QIWI, western union un t / t bankas (pārsūtīšana) 2.Pircējs aizsargāt: Atopija.lv tikai atbrīvot maksājumu, lai mums pēc tam, kad jūs apstiprināt, deliever no jūsu pasūtījuma.Kuģniecības 1. Bezmaksas piegāde Vienkārši nosūtīt pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts, uz Austrāliju, Kanādu, Apvienoto Karalisti, Amerikas savienotās Valstis parasti aizņem 15 līdz 30 dienas ierodas, lai pārējā pasaules valstīm parasti ir par 20 līdz 50 dienas ierodas.Kā iespēju šauru gadījuma ārpus mūsu kontroles, daži gabali var aizkavēties, ņemot vairāk nekā 30 vai 50 dienas ierodas. 2. Ja jums ir nepieciešama prece, steidzami, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi, EMS, DHL vai Fedex un jāmaksā papildus piegādes maksa (5-10 dienas ierasties pie jums).Pakalpojums 1.Ja ir kāda problēma, par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un mēs varam vienoties par to.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai to atrisinātu gandarījumu.Ja jums tiešām vairs nav to vēlaties, lūdzu, sūtiet tos mums atpakaļ 7 dienu laikā, un Jums vajadzētu būt atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.Pēc tam, kad mēs saņēmām atpakaļ preces, mēs dot savu pilnu kompensāciju. 2.jūs varat sazināties ar mums bu trademanger kā nopirkt ziņu vai e-pastu mums, wewill atbildes uz jums 24 stundu laikā, un pēc 36 stundām nedēļas nogalē.mūsu darba laiks: PLKST 8: 00 ~ PM 22:00 (pēc Pekina laika) Atsauksmes 1. Jums ir nepieciešams, un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir saticfied ar, priekšmetus un pakalpojumus.

Krabochka2020-10-26
"Very nice. Quickly arrived."
Jonas Nife2020-11-18
"As in the photo. I ordered it as a gift."
A KIMO0042020-12-09
"Wine dented"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti