Velosipēdu Gaismas Multi-function Spēcīgu Gaismu Trīs lampas Lukturīti, Teleskopiskie Tālummaiņa, LED Gaismas caur USB portu Ūdensizturīgs Priekšējās Gaismas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: spēcīga lāpu, led spēcīgu, brīnums velo lukturi, velosipēdu laternas, 90 grādu lāpu, ceļu velo lukturi, tālruņa tālummaiņa, tālrunis telescop, xhp99, Lanter LED.

    €6.90 €11.51
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Aubtec
  • Montāžas Izvietojumu: stūres
  • Strāvas Padeve: Akumulators
  • Modeļa Numurs: Velosipēda Gaisma

Apraksts:

Apraksts:

*Gaisma Savu Ceļu un Pievienot Papildus Atpakaļskata Redzamība. -Uz 500lm priekšā velosipēds gaisma ir Triple LED ar 4 režīmiem, kas ir spilgti pietiekami, lai apgaismotu tavu ceļu uz neapgaismotiem ceļiem.Papildu aizmugures gaisma padara pārliecināts, ka jūs esat pamanījuši aizmugurē.Šī ģeniāls velosipēdu gaismas būs palielināt savu spēju, lai redzētu, kā arī bišu redz arī citi.

*Ultra Spilgts 500-Lūmenu TĀLUMMAIŅAS Lukturu --Velosipēdu gaisma sastāv no trīs lampas galvas, a CREE T6 LED galvenie lukturi, double Q5 LED autonoma lampas, līdz 500lm.Virzienā autonoma lukturus var noregulēt tā, lai apmierinātu dažādas apgaismojuma prasības.Galveno lukturi var būt regulējami no plašu plūdu staru intensīvu tālummaiņas diapazonam 300m.Šī gaisma ir tik universāls, kā tas izpaužas.

*360 Grādu Šarnīrsavienojums Spēju --Universāls, stūres kronšteina, droši stiprinājumi, lai visi standarta bar formas, ieskaitot aero stieņiem.Mount arī var swiveled 360 grādu regulēt gaismas virzienu, lai dotu rider 360 grādiem redzamo gaismu un iegūt pamanīju katrā virzienā, jūs meklējat.Vislabāk piemērots lietošanai uz pilsētu vai trekking velosipēds.

Specifikācijas:

*Spilgtums: 500 lm produkciju.

*Plaša Ekspluatācijas laiks līdz LED: 10,000 stundas.

*4 Apgaismojuma Režīmos & Norises Laiks:

- Galvenais gaismas: 6 stundas.

- Papildu gaismas: 10 stundas.

- Pilnu gaismas: 4 stundas.

- Flash: 3 stundas.

*Baterija : uzlādējams akumulators (3,7 V / 1500mAh).

*Ķermeņa Materiāls: Alumīnija sakausējuma.

*Svars & Izmērs: 70 g / 27 x 44 x 81 mm.

Paketē Iekļauts:

1xThree galvas lukturīti(Ar gaismas stāvēt)

1xUSB kabelis

1x18650 mīklā

Redeye162020-12-11
"Looks good."
Didenko Esenichk2021-02-02
"The product came without a battery "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti