Magneto aizdedzes Spole Motorizētiem 80Cc 66Cc 49Cc Motoru Velosipēdu Aizdedzes sveces Augstas Veiktspējas Liela Ticamība

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 196cc dzinēja, magneto aizdedzes spoles, hercules aizdedzes spole, oriģinālā aizdedzes spole motociklu, motorizēto velosipēdu, motociklu, velosipēds kabatas, mehāniskie bezmotora velosipēdu, spole vape, 49cc, zivju spole.

    €4.62 €7.46
  • krāsa: melns
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Tirol
  • Veids: Slēgta Magnētiskā

Funkcijas 1. Viegli uzstādīt: produkts ir ļoti viegli uzstādīt un to var uzstādīt dažu minūšu laikā. 2. Ideāls spēles: Saskaņā ar sākotnējo modeli dizains, perfekta, nomaiņa, uzstādīšana, augstas kvalitātes sastāvdaļas. 3. Izturīgs materiāls: Šis produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un ilgu ekspluatācijas laiku, nelokāmu un noteiktu izmantot.Apraksts: Augstas veiktspējas un tas ir liela ticamība, labākais nomaiņa jūsu vecu, vai salauztu vienu, ilgstoši un pārliecinoši.Specifikācija: Krāsa: melna Materiāls: plastmasas Iepakojums Iekļauti: 1* Aizdedzes sveces Piezīmes: 1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Ghislainfa20092021-02-09
"bom"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti