Eudora 20mm Kristāla CZ Ģimenes Dzīvi Būrī Harmoniju Bola Piebalsot Bumbu, Kulons, Kaklarota, Grūtniecības Baby Eņģelis Zvanītāju Sieviešu Rotaslietas K189

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: eņģeļa kulons, kulons svārsta, necklac, hangzhou cainiao piegādes ķēdes pārvaldības co, nozvejas wwe, liela angeles, eudora rotaslietas, kuba metatron, anlge ārējie kaklarota, kristiešu eņģelis kaklarota.

    €10.31 €14.73
  • Kaklarota izmērs: 30inch kaklarota(Apmēram 76cm)
  • Stils: Moderns
  • Zīmola Nosaukums: eudora
  • Metālu Tips: Vara
  • Materiāls: Crystal
  • Preces nosaukums: Harmonija Bola Piebalsot Bumbu Rotaslietas
  • Nosacījumi: 100% pavisam jaunu Eudora Harmoniju Bola Bumbu
  • Tēma: mazulis
  • Sods vai Modes: Modes
  • Krāsu Bumba: Dažādās Krāsās Pēc Izvēles
  • Kvalitāte: Augstas Kvalitātes Harmoniju Bola Bumbu
  • Bumbu izmērs: 20mm
  • Kuloni Tips: slide
  • Vienuma Tips: Kuloni
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Modeļa Numurs: Eudora Harmoniju Bola Bumbu
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Daudzums: Tikai 1 gab.
  • Formas\raksts: AUGU

Eudora Grūtniecības Rotaslietas Kristāla Ģimenes Dzīvi Medaljonu Kulons fit 20mm Krāsains Meksikas Bumbu Harmoniju Bola Bumbu Kulons Dāvanu !

Stāvoklis: 100% pavisam jaunu harmoniju bola bumbu kulons

Bumbu izmērs: 20mm

Ķēdes izmērs: 30inch ķēdes (Apmēram 76cm)

Daudzums: 1 gab. iekšējās bumbu +1 gab. medaljonu būris+kaklarota, 1 gab.

Kvalitāte: Tīrs roku darbs, Eco-draudzīga, mēs gurantee tas veikti augstas kvalitātes.

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Harmoniju Bola Bumbu Kulons grūtniecēm

Par Piegāde: Piegāde ar izsekošanas skaits

Harmonija bola/Grūtniecības bumbu/Piebalsot bumbu/Bērnu bola:

1)Krata to, un tas dos patīkamu balss

2)Sākotnēji ražotājs

3)Lieliska dāvana mazulim rādīt

4) OEM

Kāpēc jums izvēlēties mūs?Mūsu produkts videi draudzīgs, solīja, niķeļa un radīt brīvu, mēs garantējam veikti augstas kvalitātes,Tā ir drošība grūtniecēm!

1.Harmonija Bumbu rotaslietas cēlies no Meksikas Bola, nomierinoša un nomierinošas iekšējo piebalsot bell var dot mieru, lai grūtniecēm, zīdaiņu un kas ir trauksme un stress.

2.Materiāls: Īsta sudraba pārklājumu, no vara, niķeļa un svina bezmaksas, elegantu dizainu un izsmalcinātu handcraft darbu.

3.Kulons par 20mm bumbu, Ķēdes garums: 30inch.

4.Lūdzu, izmantojiet plier, lai to atvērtu nedaudz, ja jūs nevarat atvērt krātiņa bloķēšana.Un piestipriniet to par pareizu, ja slēdzis ir pārāk brīvs un atvērts.Jo cietā vara ir grūti, un ne katrs būris atslēga ir noregulēt pareizu, mēs pateicamies par jūsu sapratni.

5.Tā ir maģija, kas vēlas kastē, jūs varat mainīt krāsu iekšējās bumbu.Pazīstams arī kā eņģelis zvanītāju, lai svētītu kādu, jums patika.

Kāds ir Piebalsot bumbu? (vai Grūtniecības bola)

Izcelsmes Meksika Piebalsot bumba ir mūzikas piebalsot pirmo nēsā grūtnieces un sievietes, kas kopš vakardienas daudzu paaudžu garumā no Meksikas, lai mātes varētu būt zvērināts ar nomierinošas un nomierinoša iedarbība, ka Piebalsot bumbu ir par to nedzimušiem bērniem, grūtniecības laikā un arī pēc dzemdībām.Cienījamie klienti, welcome

Ar Piebalsot bumba ir paredzēti, lai radītu maigu mīksto chiming skaņu laikā, māmiņām, kustību un bērns ir mierīgs, ko šie zvana līdz dzimšanas.Tas ir teikt, ka ietekme no šiem chimes efektīvi strādāt par bērnu aprūpes laikā pēc tam, kad viņa vai viņš ir ieradies.Tās pašas skaņas, kas nomierina un mierināja, jūsu bērnu grūtniecības laikā, būs vienāds nomierinošs efekts, kad viņi ierodas.Tādā pašā veidā, ka, atskaņojot nomierinošu mūziku, lai jūsu nedzimušajam bērnam var patiesība un klusums, Meksikas Bola ir arī teica, lai palīdz laikā, māsu, bērnu, var vijole ar to vists mamma nēsā kā kaklarotu un nomierinošas chimes ir pašā fantastisks efekts.

Kad un kā izmantot Zvaniņu bumbu ?

Tas noteikti ir vairāk nekā kaklarota.Tā ir labākā dāvana jebkura mamma-to-būt, un lielisks suvenīrs, lai moms pēc tam, kad mazuļi piedzimst, lai atcerēties šos skaistos reizes.Agrīnā grūtniecības periodā, mammas var waer tā kā standared vai matinee kaklarota.Tas ir forši un seksīgi.Pēc tam, kad mazulis aug lielāks, mammas var valkāt kaklarotu atpūtas zems uz vēdera.No 20. nedēļā, bērni var dzirdēt skaņas ap vēderu, tad viņi var spēlēt un baudīt skaistu mūziku bell kulons, mammas var to izmantot, lai sazinātos ar bērniem, tas ir tik pārsteidzošs.Jūs sajutīsiet bērnu plandīšanās vēderā.Kas būs palielināt savienojumu starp mm un bērnu.Kopā ar bērnu aug lielāki, viņi būs iepazinušies ar, ka harmonija skaņas.Vēlāk, dienas laikā, mazulis jutīsies mierināja un laimīgs, kad dzirdi to.Šī kaklarota var izmantot arī kā kopēja kaklarota ilgi pēc tam, kad mazulis ir piedzimis.Mammai jābūt varat valkāt Piebalsot bumbu (Grūtniecības Bola), no aptuveni 20 grūtniecības nedēļām, vai, ja viņa jūtas viņas pirmā flutters kustību no mazuļa.No šī posma grūtniecības laikā mazulis var viegli dzirdēt un atšķirt skaņas dzirdējis caur māmiņa?stummy.

Mēs %100 pilnībā atbild ar mūsu objektus,mums ir savas rūpnīcas,ja jums ir nepieciešams ievietot liels, lai vai vēlaties pievienot logo uz jūsu vienumus,lūdzu, sazinieties ar mani.

Paldies jums par ierašanos.

Rkreiner2020-12-04
"Everything very nice very good just missed little boxes"
4erniyby2021-01-29
"Au top identique à la description. "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti