Dzīvnieku Toddler Grozs Karikatūra Koka Gliemeža Ezis Vistas Bērnu Agrīnās Mācīšanās Puzzle Baby Toddler Radošo Velciet Pull Rotaļlieta Dāvana

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: las puzzle, evga barrow, kāmis palaist, voopoo, krāsnis koka, Miniatūras, koka rotaļlietas gliemezis, dzīvnieku formā puzzle, grozs veikals, alvas puzzle koka.

    €7.45 €10.64
  • Veids: Agrīnās Mācīšanās Puzzle
  • Materiāls: Koka
  • Stils: Karikatūra Koka Gliemezis
  • jaunas ielidošanas: 2020.2.28
  • Vecums: 13-24 Mēnešu laikā
  • Modeļa Numurs: LTC00498
  • Iepakojums: Atdala
  • Tēma: Dzīvnieku Toddler Grozs
  • Brīdinājums: sargāt no uguns
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmēri: 11.5*5.5*9.5 CM
  • Dzimums: Unisex
  • Izmērs: 11.5*5.5*11CM
  • Zīmola Nosaukums: LABS, LAIMĪGS ZĒNS

Sveiki, Laipni lūdzam mūsu veikalā!

Kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.Klienti visi ir mūsu draugi.

Dzīvnieku Toddler Grozs Karikatūra Koka Gliemeža Ezis Vistas Bērnu Agrīnās Mācīšanās Puzzle Baby Toddler Radošo Velciet Pull Rotaļlietas

Apraksts:

Produkta Nosaukums: Toddler velkot dzīvnieku Vienība: 100% jauns augstas kvalitātes Materiāls: Koks Iepakojums: 1gb jo opp maisā Gadījumā vecums:> 6 mēneši Produkta izmērs: A: 11.5 * 5.5 * 9.5 CM; B: 11.5 * 5.5 * 11CM; C: 25 * 10.5 * 5CM Pazīmes: Divi iebūvēti zvani, A un B, ar virvi, garums apmēram 40 cm; C modeļiem ar divām olām, virves garums ir aptuveni 45 cm Funkcija: krāsu izziņas, roku-acu koordināciju, un imitējot izveide; kad automašīna tiek velk, to var izdarīt patīkamu skaņu, un olas būs roll ar auto, kas veic jautri.Veicina vecāku un bērnu mijiedarbību.Atbalsta tiešo piegādi!

Piezīme:

1.Sargāt no uguns. 2.Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm(0.4-0.7 gadā) kļūdas par mērījumu datiem. 3.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Maksājuma

Mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.Visi maksājumi, kas veikti par Atopija.lv apstrādā Alipay.

Kuģniecības 1.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 2-3 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

2.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

3.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

4.Preces tiek nosūtītas pa Atopija.lv Standard Shipping , Atopija.lv Premium Piegāde, ePacket,sasniegt lielāko daļu valstīs, kas atrodas 15 līdz 35 bussiness dienas.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem,tā var ilgt līdz 60 darba dienām.

5.Ja jūs vēlaties saņemt preci ātrāk,lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas, mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk un lētāk kuģniecības veidos:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Pa šiem veidiem, jūs varat saņemt preci aptuveni 5-7 darba dienu laikā.

Atsauksmes

1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanas

Slesh77772020-12-10
"Nice toy. At first sight of good quality"
Lilou Xuxu2021-01-04
"Not received my product. I didn't get my money back either. I wrote to the seller but did not respond. You entered an incorrect package number. I do not recommend the purchase. This is a scam!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti