USB Endoskopu, 1080P IP67 Waterproof HD Borescope Elastīgu Pārbaudes Čūska Kamera 6 LED Gaismas Android Tālrunis PC, Viedtālrunis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: trauksmes kerui, endoskopu kamera, full hd modulis, 3 usb endoskopu, auto endoskopu 13, endoskops video kameras, ds kamera, webcam, 5 endoskopu, usb, apple video endoskops, mikro camara.

    €8.69 €11.59
  • Veids: Viedtālrunis Endoskopu
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • usb ports: Micro USB/Type-c/USB
  • Objektīvs (mm): 8mm
  • Īpaša Iezīme: Ūdensizturīgs
  • Objektīvs: 8 mm/8.5 mm
  • Kabeļa Garums: 1m/1.5 m/2m/3.5 m/5m/10m/15m
  • Modelis: USB borescope
  • Vadu Tips: mīksta stieple/cietais vads
  • Stils: 3 in 1 auto fokusu endoskopu
  • Vienības Veids: Kopa
  • Izmantošana: Dzinējs/Kanalizācijas/Caurule/Transportlīdzekļa
  • Modeļa Numurs: 8mm USB Endoskopu
  • Attēlu Uzņemšanas Izšķirtspēju: 1920*1080/2592*1944

Tips 1 - Android Tālrunis Endoskopu

Lūdzu, ņemiet vērā:

1. Šajā postenī darbojas tikai ar Android 4.0 un iepriekš 4.1,4.2 sistēmas tālruni, neatbalsta iOS sistēmā; Atbalsta Android Tālrunis, kas ir OTG un UVC funkciju (Jūsu smart tālruni, ir jābūt patiesam, kas ir licences un atbalsta ārējo kameru, pārliecinieties, ka tas nav vairogs ārējā kamera). 2. Kā, lai noteiktu, vai tālrunis ir OTG funkcija: a.Jums ir nepieciešams, lai ir OTG kabeli.b.Izmantot OTG kabeli, lai savienotu tālruni ar dažas iekārtas, piemēram, tastatūra, pele, U diska, un pēc tam jūs varat to izmantot, parasti, tas nozīmē, ka tālrunis ir OTG funkcija. 3. Šī kamera ir tuvu fokusa attālums kameru, fokusa attālums ir 3cm līdz 8cm.ja fokusa attālums pārsniedz 8cm, tas nevar iegūt skaidru attēlu. 4. Lūdzu, izlasiet iepriekš punkti uzmanīgi.Lūdzu, rūpīgi pārbaudiet jūsu tālruni, pirms pasūtīšanas, vai mēs nav atbildīgs sakarā ar iepriekš minētajiem iemesliem.

Kā lietot:

1.Par Android tālruņiem: Skenēt QR kodu Manuāli, lai instalētu PROGRAMMU, vai no CD instalētu PROGRAMMU ,vai iet uz download saiti, lai instalētu LIETOTNI, pēc tam uz ikonas, kas parādās uz mobilo darbvirsmas, noklikšķiniet uz ikonas, produkts ir pieejami lietošanai.Tas ir ļoti viegli darboties šajā android endoskopu, tikai lejupielādēt Lietotnes un ievietota endoskopu ierīcē, programma tiks automātiski atzīt to (lūdzu, pārliecinieties, vai tālrunī ir OTG, UVC funkciju un atbalsta ārējā kamera). 2. Datorā: instalējiet programmatūru datorā, pirmkārt (no CD, vai to lejupielādēt no interneta), pēc tam atveriet programmatūru, pievienojiet fotokameru datoram, vadītājam būs uzstādīts, dators automātiski.Pēc tam šo fotokameru var lietot uz datora ar programmatūras.

Endoskopu Kamera Android Fetures:

1. Jaunāko Modeli Android telefoniem, var veikt Foto, video un Skaņas ierakstu, un fotogrāfijas un video faili tiks glabāti tieši jūsu Android mobilo tālruni, un viss process ieraksta pārbaude, ērtu novērošanas un paveiktā analīzi. 2. Tas ir pagrieziena riteni, ko izmanto, lai pielāgotu spilgtumu sešu LED gaismas, tāpēc, ka darba dažos apgabalos, kuros nav pietiekami daudz gaismas. 3. Tas ir IP67 Waterproof Camera ar Micro USB uz USB līniju, To var izmantot arī uz datoriem. 4. Ideāli piemērots intraoral kameru sistēmu, zemūdens kameras, ūdensdroša Mikro kamerām, mehānisko transportlīdzekļu detektors, kanalizācijas cauruļvadu detektoru. 5. Labākais meklēšanas un glābšanas, krimināllietās un muitas detektors, arheoloģijas atklāt, PHB noteikšana, mājas aprūpe, aviācijas un kosmosa nozarēs. 6. Aprūpes un traktoriem industries, naftas urbšanas nozarēm, to konstrukcijas un tā tālāk.

Android USB Endoskopu Specifikācija:

Augstas izšķirtspējas ar 1/9 CMOS kamera.Iebūvētas 6 LED apgaismojums (ar Spilgtumu un veikt Foto Kontrole) Ūdensizturīgs vadu endoskopu.Kameras galva, diametrs: 8.0 mm Foto fotografēšanas un video ierakstīšanas.LED: 6 White LED Spilgtas gaismas.Fokusa attālums: 3cm-8cm.Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IP67. Atbalsta sistēmas: Android /Windows 2000 / XP / Vista / 7/8/9/10 Kabeļu kopējais garums: 1-15 metru Funkciju vienības: Spec apraksts Kamera: 1/9 VGA COMS Pikseļu: VGA 300k-5000k Izšķirtspēja: 1080P Fokusa Attālums: 3cm-8cm Pakļauti kontrole: Auto Plaša redzes skatu angel: 67° Adapteri: Micro USB uz USB Temperatūra: 0℃ līdz 80℃

USB Endoskopiskās Kameras komplektā Ietilpst:

1 * Mini USB Endoskopu 1 * Maza āķa 1 * Magnēts 1 * Sānu klausīšanās 1 * fiksēta komplekts 1 * CD Vadītāja 1* Micro USB līnija 1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Tips 2 - 3 in 1 Auto Fokusu Endoskopu

Endoskopu, Kameras Automātiskās Apraksts:

Šī USB Mikroskops ir pārnēsājams rokas video lupa ar 200 reižu palielinājumu spēju To var viegli darbināt, iespraužot tieši jūsu datoram.Augstas izšķirtspējas kamera sniedz labu video kvalitāti, un ar regulējams LED apgaismojums uz galu, jūs varat redzēt informāciju par objektu skaidri.Kameras galva ir waterresistant(P67), kas dod iespēju strādāt dažādās vidēs.Jūs varat arī uzņemt attēlus un ierakstīt videosthrough jūsu datoru vai klēpjdatoru, easilily ar komplektā iekļautā programmatūra.

Endoskopu Kamera ar Autofokusu Specifikācija:

Kameras galva ārējais diametrs: 8.5 mm Cita seja: Micro USB,USB&Type c Ūdensizturīgs leve:IP67 Sensors: 5.0 Megapikseļu Izšķirtspēja: 2592*1944(MJPG) Foto izšķirtspēja: 2592*1944 Video izšķirtspēja: 2592*1944 Skatīt leņķis: 60° Interfeiss: USB2.0 Gaismas: 4LEDS Ūdensizturīgs: IP67

Sākt lietot:

1. Savienojiet fotokameru ar DATORU vai Tālruni 2. Atvērt lejupielādēto lietojumprogrammu 3. Nodot objektu saskaņā ar objektīvs 4. Pagrieziet ritenīti, lai zoom un fokuss Ekspluatācijas Instrukcija Tālruni, Lūdzu lejuplādējiet PROGRAMMU no Google Play Store, pievienojiet thecamera android tālrunī vai planšetdatorā (ar OTG vai UVC funkcija).Palaist Programmu, tā būs atpazīt USB kamera un displejs video uz telefonu automātiski.Izraut kameru, un ekrānā parādīsies acamera nav pievienots.

Peterharvey 4912020-09-22
"Everything works, shooting the life of ants as an air force will not work, but for work the image is normal :)"
NilsRocker2020-11-03
"good"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti