Tamborēšanas Snood Šalle Svaidīt Adīts Modelis Infinity Lakati Sievietēm Cietā Pušķis Gredzenu Caurules Šalles LIC Kašmira Apli Apkakles YG486

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tamborētas matu, infinity kažokādas šalle, roku darbs adīt šalli, snood ziemas, tamborēt šalli, adīta šalle, mazo snood cepure, sieviešu snoods, šalle snood, lic silts.

    €7.22 €9.89
  • Modeļa Numurs: YG486
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Vienuma Tips: Šalles
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Šalles Garums: 135cm-175cm
  • Materiāls: Akrila
  • Modelis Tips: Cietie
  • Šalles Veida: gredzens
  • Stils: Jaunums

Lai mani draugi, kas, apmeklējiet manu veikalu:

Stila Nosaukums: Tamborēt Snood Šalle Svaidīt Adīts Modelis Infinity Lakati Sievietēm Cietā Pušķis Gredzenu Caurules Šalles LIC Kašmira Apli Apkakles YG486

Materiāls: akrils

Izmērs: 160x50cm (1-5 cm starpība) (Viena kārta ir 160cm, platums 50cm, lūdzu, pārbaudiet, vai garums, kas ir piemērots jums, ja jūs pasūtīt)

Svars: aptuveni 150g (Uzmanību "par")

Uzmanību:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, saprast.Pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Adīšanas stilu ir liela elastība, lielumu starpība būs nedaudz liela, lūdzu, vietā, lai uzmanīgi.

3. Lūdzu atļaut izmēru atšķirības, manuāla mērīšana

4. Lūdzu atļaut svara atšķirības dažādās gabali.

Ceru, ka jums ir jauka iepirkšanās brauciens

Tikai justies droši maksāt ar mums pa Atopija.lv Darījuma izmantojot kredītkartes Visa,MasterCard,QIWI,Western Union, Bankas Pārskaitījumu

Lūdzu, Ņemiet vērā: Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, pārbaudiet jūsu valsts muitas iestādē, lai noteiktu, vai šīs papildu izmaksas būs pirms izsoles / pērk.

Parasti, mēs izmantojam parasto pastu Ķīnas mazo pakešu vai e-packet, un viņi būs par 60 dienām.

Ja jūs vēlaties, lai būtu mazāk laika, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs varētu saglabāt deliverying laiks 10 dienu laikā, izmantojot express.Tāpēc, lūdzu, dodiet mums zināt, ja jūs vēlaties pieņemt skaidru un pievienot papildu maksas vērā summu.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu vērtējumu komentāri, kas ir ļoti svarīga mūsu biznesa panākumi.Priecāsimies, ka ir ļoti daudz.

Tikmēr, ja jums sniedz mums pozitīvas atsauksmes, un purchaing summu mūsu veikalā pieejami vairāk nekā 50 asv dolāru (jūs varētu nopirkt divas reizes vai vairāk reižu), mēs dos jums 1 dollor atlaide nākamo pirkumu.

Galaivvn2020-10-27
"Luty synthetics, of course, but it looks cool, soft, pleasant to the body yarn, turns around the neck twice, looks like in the picture absolutely. I will wear it, for cold weather will not work. Delivery is very fast. With the seller did not communicate"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti