Vīriešu Komandām MELNS Velo Bikses, kombinezoni ar Krūšdaļu Ziemas Vīriešu Velosipēdu Bikses, kombinezoni ar Krūšdaļu Riteņbraukšana Pro Bikses, kombinezoni ar Krūšdaļu 16.D Želeju Polsterēta Coolmax

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bike wear, velo šorti vīriešu ziemas gorr, pusaudžu klothes ziemas bikses, velosipēds velosipēdu vīriešiem, velosipēds cepure ķivere, trikotāžas riteņbraukšana vīriešiem bikses, riteņbraukšana jerset vīriešiem, riteņbraukšana īsās ziemas, velo bikses vīriešiem, velo šorti vīriešiem, ziemā silts.

    €13.31 €25.11
  • Zīmola Nosaukums: Surpassingly Apģērbi
  • Fit: Der mazākas nekā parasti. Lūdzu, pārbaudiet šī veikala lieluma info
  • Modeļa Numurs: Velo Bikses
  • Auduma Veids: Trikotāžas
  • Sporta Veids: Riteņbraukšana
  • Slēgšanas Tips: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Vienuma Tips: Pilns Garums
  • Materiāls: Likra

Vīrieši UCI Komandas MELNS Velo Bikses, kombinezoni ar Krūšdaļu Ziemas Vīriešu Velosipēdu Bikses, kombinezoni ar Krūšdaļu 100% Likra Riteņbraukšana Pro Bikses, kombinezoni ar Krūšdaļu 16.D Želeju Polsterēta Coolmax

Ņemiet vērā,:

1. Mēs pieņemam sajauc pasūtījumu, lūdzu, atstāt piezīmi vai nosūtiet mums ziņu uz trademanager, lai pastāstītu mums, izmēru vēlaties, lai Svīteri un bikses/šorti.Piemēram, "XXL par Džersiju un XL Bikses"

2. Mēs varam pielāgot visu veidu pro komandas riteņbraukšana svīteri, lūdzu, īsziņu ar mums, ja jūs vēlaties pasūtījuma objektu, mēs nosūtīsim saiti uz to iegādāties, un mēs nosūtīsim kā jūsu pieprasījumu, paldies.

3. Jo laika starpība, visi jūsu ziņojums tiks atbildēja 24 stundas .

Ieteicamais Lielums No Mūsu Klientiem Iegādāties No Mūsu Uzņēmuma Bofore.Par Īsām Piedurknēm Komplekti.

Materiāls:

Elpojošs Auduma Dizains ar labu funkciju, lai uzturētu žāvēšanas un atdzist un ērtāku.Ultra-viegla materiāla, kas ir sviedru absorbējošu, mitruma wicking, zīdaina un elastīga.

Top Materiāls:

100% Poliesters;

Bikses Materiāls:

80% Poliamīds + 20% Likra, mūsu Riteņbraukšana džersija komplekts ir paredzēts, lai ērti valkāt, un ir pilnībā elpojošs, viegls un viegli uzlabot sviedriem, nodošanu un izplatīšanu, tur jūs sausu un ērtu laikā visilgāk velosipēdu braucieni!

Paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm, mūsu šorti ir precizitātes inženierijas, 3D šūtas spilveniem starplika, kas nodrošina papildus atbalstu un pretestību pret grūti, neērti, velosipēdu sēdekļiem, un var palīdzēt mazināt locītavu un gurnu sāpes pēc ilgi braucieni.

Funkcijas:

Tāds ir: Vairāk elpojošs, quick dry, un elastīgu.

Ideāli piemērots ilgtermiņa un īstermiņa izjādes, nakts izjādes, vieglas distanču, un netālu no sacīkšu velosipēdu, sacīkšu vai campin

Dizains & Cut: 3D, un bezšuvju samazināt, lai samazinātu ķermeņa apdegumi, ērtāku un fitnesa, padušu no Jersey pieņemt visu gabals īpašā sieta materiāls, sviedru absorbcijai, elpojošs un ātri žāvēšanas!

Atstarojoša Lente: Atstarojoša lente uz muguras, lai nodrošinātu, nakts izjādes drošības

Silikona Hem: silikona joslas, var arī novērst ādas alerģijas un auduma upglide laikā izjādes.

Augstas Kvalitātes Rāvējslēdzējs: pielāgotus rāvējslēdzēju, kas ir pagājis striktā pārbaude nepieciešama, lai izvairītos no kļūst iestrēdzis, un sacelšanās kreka.Pielāgota rāvējslēdzēju, ir pagājuši tūkstošiem reižu testu uz kreka, un ir iestrēdzis laikā izjādes.

Drukāšanas un tintes: Sublimācijas drukas tehnoloģiju, izmantot vides un nekad izbalināt augstas kvalitātes tintes.

Josta: Plata Josta dizains padara ērtāku un nevar viegli deformēties.

Pro-Kājas: Brand neslīdošu silikona joslas dizaina apakšā bikses, veikt to labāk noteikt bikses kāju, lai nodrošinātu, izjādes drošības un ērti.

9D Gel Pad:

Unikāla Gēla Spilventiņu ar Multi-Dzesēšanas caurumu, saglabāt žāvēšanas un anti-bakteriāla

Priekšrocības:

Mūsu Riteņbraukšana džersija komplekts ir maksas produkts, ar šādiem galvenajiem aspektiem:

1.Elpojošs, viegls, nodiluma izturīgs.

2.Palīdz uzlabot sviedri nodošanu ērti valkāt laikā ilgi braucieni.

3.Plāns, viegls fit, ideāls samazinot vēja pretestību.

4.Precizitātes inženierijas 3D polsterējums ērti valkāt ar cieto velosipēdu sēdekļiem.

5.Piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, mūsu īsās bikses var palīdzēt atvieglot gūžas sāpes no garā cikla braucieni.

Ar 9D/12.D/16.D polsterējums, premium, elpojošs materiāls un viegls dizains!Šī pāra velo džersija komplekts ir perfekta izvēle.

PIEZĪME: Ja klients vēlas, sajauc izmēra, lūdzu, atstāja ziņu, lai pastāstītu mums, kāda lieluma jūs vēlaties, lai Jersey un Īss.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti