CACAZI Mājas Bezvadu Self-powered, Durvju zvans Nr. Akumulators Vajadzīgs Raidītājs Inteliģentas Sarunas Gredzens Bell MUMS, ES UK AU Plug Uztvērējs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: durvju bumbu kamera, zvanu restorāns, trakta, durvju āra, mājas gredzens bell skaņas, ifttt sensors, cacazi balts bezvadu durvju zvans, draco gredzens, mājās gredzenu, smart sunice.

    €11.49 €22.98
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Veids: Doorbells
  • melodiju: 60 melodijas
  • Saņem attālums: 150M Tālvadības pults (atklātā teritorijā)
  • Apjoms: 5 līmeņi, 0-110DB
  • Modeļa Numurs: FA58
  • Ūdensizturīgs Pakāpe: IP44
  • Pogu Power: Nav baterijas nepieciešams, Self Powered
  • Uztvērēji ar Nominālo spriegumu: 110-220v
  • Barošanas Avots: ASV/ES/UK AU Plug adapteri
  • Durvju Tips: Bezvadu
  • Zīmola Nosaukums: CACAZI

Īpašības un specifikācijas

1.Nospiediet pogu, super mācīšanās kods var brīvi mācīties, lai atbilstu, var būt neierobežots, saskaņojot uztvērējs. 2.Tā vietā, izmantojot akumulatoru, pogas pārvērš kinētisko enerģiju pārvērš elektrisko enerģiju un sūta signālu, nospiežot. 3.Raidītājs var normāli strādāt, sniega vai augstas temperatūras vidē, ūdensizturīgs un nepievelk putekļus. 4.Ja vairākas pogas, kas ir savienotas pārī ar vienu vai vairākiem uztvērējiem to pašu sistēmu, katrai pogai, var iestatīt atšķirīgu zvana signālu. 5.Power-off atmiņas funkcija: atkal Ieslēdziet barošanu pēc izslēgšanās, nav nepieciešams no jauna iestatīt un bloķēšanas signālu. 6.Uztvērējs ir pieejami dažādi spraudņi, ASV/ES/UK Plug and ĀS adapteri, piemērots visvairāk valstīs. 7.Uzkrītošā apgaismojums mirgo, kad kāds nospiež durvju zvans.Īpaši piemērots gados vecākiem cilvēkiem, kurls, un grūtniecēm. 8.Uztvērēja spriegums ir 220v. 9.Uztvērējs ir attālums no 150 metriem (atklātā vietā), kas var ietekmēt vidi un šķēršļiem. 10.Uztvērēja ir 60 melodijas, no kuriem izvēlēties, un tilpums ir 0-110db 5 līmeņos. 11.Vienkārši pievienojiet uztvērēju elektriskajam tīklam,nospiežot pogu raidītājs var pielīmēt tā, lai durvis ar nosacījumu, līmlentes.Piezīme: poga, nevar laist dzelzs durvis, jo tas būs pretrunā ar signālu.Ja uztvērējs nav gredzenu, kad ir nospiests taustiņš, pēc tam, kad saņemts durvju, lūdzu, pāris durvju zvans.

Kā pāra signāli

1.Pārī savienošanas metode: nospiediet un turiet skaļuma regulēšanas taustiņu uz uztvērēju apmēram 5 sekundes (gaisma ir ieslēgta), atbrīvošanas skaļuma regulēšanas taustiņš, pēc tam nospiediet pogu nekavējoties, signāls ir veiksmīgi savienotas pārī.

Kā mainīt un bloķēšanas mūziku?

Nospiediet un turiet skaļuma regulēšanas taustiņu uz saņēmēja pirms pievienot strāvas kontaktligzdu.Iespraudiet strāvas kontaktligzdas līdz gaismas uztvērēja gaismu uz augšu, atlaidiet skaļuma pogu, nospiediet mūzikas taustiņu, lai pielāgotu mūzikas izlases signālu, nospiediet un turiet skaļuma taustiņu vēlreiz, līdz brīdim, Kad gaisma ir ieslēgta, nospiediet divas reizes raidītāja nekavējoties un mūzika ir bloķēts veiksmīgi.

Kā atrisināt, ja darbs nav normāli,Ja pie preces saņemšanas?

1. Mēģiniet pārī signālus pirmā 2. Lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums nosūtīt video, lai palīdzētu jums 3. Ja ir problēmas ar produktu, mēs nosūtīt saņēmējam vai pogu, lai jums.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti