1 gab Ārā Augsta Decibela Svilpe Daudzfunkciju Instruments, Mālzemes Sakausējums Dubultā Cauruļu Avārijas Glābšanas Pet Apmācību Svilpe

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: multitool āra, mini multitool, nazi plier, keychain multitool, ganzo multitool, edc multitool, multitool rīks, nazi multitool, multitul, multi instruments.

    €3.56 €4.95
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: M
  • Veids: Kabatas, Multi Instrumenti
  • Zīmola Nosaukums: Aolikes

Materiāls:Alumīnija sakausējuma Iepakota Izmērs:40x20x10mm Krāsa:Melna Svars:8g Tehnoloģija:Smilšstrūklas Piemērots:Kempings,pārgājieni,riteņbraukšana,medības,traval,basketbols,apmācības,āra sporta Modeļa Numurs:Svilpe Apraksts: 1. Izgatavoti no augstas kvalitātes mālzemes sakausējuma materiālu ar spēcīgu iezīmes, anti-rūsas, izturīgs un portatīvo, ir sen izmanto dzīves. 2. Kopējais izmantot augstas kvalitātes sakausējuma, lai izveidotu, dizaina, jaunu, stilīgu un kompakta, pilna ar materiāliem, izsmalcinātu meistarība. 3. Ar lielu gaisa plūsmas dizains, balss skaidra un skaļa, ar ilgu pārraides attālumu.To izmanto, aicinot palīdzēt, apkopojot biedri, pārdzīvojušais jomā, un tā tālāk. 4. Dubultā cauruļu svilpe ir paredzēti, lai dotu jums labāko iespēja izdzīvot katastrofas vai dzīvībai bīstamu situāciju. 5. Ir caurums, dizains, var izmantot ar siksniņa un karājās uz teltīm, ierīces, tējkannas, mugursomas, un citi piederumi 6. Liels daudz āra aktivitātēm, piemēram, kempings, pārgājieni, mācību, basketbols, utt.Tas ir arī izmanto, lai sazinātos ar pavadošo attālos apgabalos, aicinot palīdzēt avārijas, vai EDC kolekcijas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti