Samsung Galaxy J2 Core Gadījumā, Krāsains Metāla Magnētisko Gredzenu Turētājs Mīksta Silikona TPU Luksusa Vāciņš Samsung Galaxy J2 Core

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: turētājs suporte celular, kaķis s62, īpašniekiem para celular, kaķis tālruni, k750, sony 5 ii, uzvara s16, stāvēt suporte celular, nomu s10, k810.

    €3.89 €7.35
  • Līdzeklis 1: Samsung Galaxy J2 Pamata Lietā
  • Saderīgu Zīmols: par Seifa mobilo Telefonu Gadījumā Hoesje Būtiska Celualr Maisiņš Gadījumā
  • Funkcijas: par Samsuns Galassi brīnišķīgi celular Gelaksi Samsang para brīnišķīgi Sa
  • Veids: par Jaunu Lietu capinha Capinha Caso Kasus Makstis Klipus Gadījumā Ziedi
  • Zīmola Nosaukums: jolicas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dizains: par Mobilā Telefona Vāciņu hoesje Etui Movil Kaķis Telefonu Gadījumā Mobilais Gadījumā

PIEZĪME: Lūdzu, izlasiet to pirms jums vietu pasūtījumu, paldies!!!

1. Ja jūsu kopējā pasūtījuma summa ir mazāka par $5.00, mēs bezmaksas piegāde pa 4PX Singapūra Pastu OM Pro, no uzskaites maziem pasūtījumiem (jūs redzēsiet zemes gabala palikt Ķīnā, nav jāuztraucas par to, tas nav šeit).

Ja vēlaties ar izsekošanu, piegādes veids, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail vai Atopija.lv Standarta piegādi vai ePacket vai DHL vai UPS, bet tas būs tērēt vairāk līdzekļu piegāde.

2. Nav Strīda, lūdzu : Lūdzu, neatveriet strīdu 60 dienu laikā (Brazīlija 90 dienas) , tas ir nevēlami, pieņemsim saglabāt labas biznesa attiecības, Paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

a.Ja Apstiprināt Laiks tuvojas, bet jūs joprojām nevar saņemt savu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mani (Lai Īsziņu vai Sūtīt Īsziņu, lai Pircējs), es paplašinās piegādes datums jums.

b.Ja pēc 60 dienām (Brazīlija 90 dienas), tu joprojām nesaņem precēm, lūdzu, sazinieties ar mani (Lai Īsziņu vai Sūtīt Īsziņu, lai Pircējs), es atmaksā visu naudu, lai jūs.

Samsung Galaxy J2 Core Gadījumā, Krāsains Metāla Magnētisko Gredzenu Turētājs Mīksta Silikona TPU Luksusa Vāciņš Samsung Galaxy J2 Core

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti