5cm 1.96"wide-5Yards/daudz Mežģīnes, Piederumi Izšūti Ziedu Tilla Mežģīnes, Melns, Sarkans+Kafija+Sudraba Sarkano Acu Embroidey Mežģīnes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kaste, lidot zvejas liels, liels pidžamu pikachu, liels papīra kasti, kaste ziediem diy jautri, kaste fitbit aproce, kaste ziediem awesome, liels oem pbt keycaps, liels pieliekamais plaukti, kaste mēbeles 30x35.

    €6.76
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Technics: Izšūti
  • Produkta Tips: Mežģīnes
  • Modeļa Numurs: WB
  • Auduma Veids: Acs
  • Apdare: Mežģīnes
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Platums: 5cm

Laipni lūgti mūsu veikalā 1.Jauktā kārtībā, ir apsveicami ,katrs dizaina pogu MOQ 2.Lūdzu, norādiet jūsu personas prasības, piemēram, krāsas, pakas vērtību, deklarācijas u. c., pie ziņojumu, kad jums ir jāmaksā mums. 3. Mēs kuģis objektu, izmantojot EMS,ĶĪNA POST,EPACKET, DHL, UPS, FEDEX, TNT vai HongKong Pastu.

4. Piegāde,

a.Izvēloties, kā jūsu prasība.Lūdzu, pārbaudiet kuģniecības un Iepakojumu sarakstu, lai saņemtu informāciju.

b.Lai nosēdinātu nevainojami un ātri.Mēs varam kuģis objektus, izmantojot citas kurjeru.Lēmumu par mums ir galīgā redakcija.c).Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.Krāsu Toni: Mēs darīsim visu iespējamo, lai photoes precīzu krāsu materiāls objekts, bet tur būs vēl dažas sīkas krāsu toni.Tiny krāsu toni, ņem materiāls objekts, kā standarta .Atgriešanās Politika: Tikai bojāts produkts tiks piedāvāts maiņas.Produktiem ar trūkumiem ir jāatgriež 30 dienu laikā no dienas, kad jūs novietot savu rīkojumu.Tas var aizņemt līdz 7 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu produkta.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.Atsauksmi 1. Lūdzu, apstipriniet saņemšanas produktus pēc tam, kad jūs tos ieguva. 2. Ja jums ir jautājumi par šo produktu esat saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums laiku, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti. 3. Lūdzu, sniedz mums pozitīvas atsauksmes.Mēs būsim pateicīgi jums, ja jūs varat sniegt mums PIECAS STARSof Detalizētu Vērtējumi.Ja jums ir kādi jautājumi, un domāju, ka mūsu produktu un pakalpojumu, nav vērts PIECAS ZVAIGZNES likme, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs vērtētu mums.Paldies tik daudz par jūsu sadarbību.Par Mums 1.Neko par produktu, vairumtirdzniecība, cenu, piegādes vai pasūtījuma statuss, lūdzu, sazinieties ar mums. 2.Lūdzu, vienmēr ietver Item#, savu lietotājvārdu un e-pasta adresi jūsu e-pastu. 3. Mūsu atbilde laiks : atrodas 8-10 stundas Svarīgi Klauzula

Cienījamais Pircējs,

Piegādes Laika Periods, Ķīna Post, Vienmēr ir Nestabilas , Sometims Būs Dažas Dienas " Kavēšanās Ierasties , Ja Tu nevarēji Saprast, Lai Izvairītos no Mūsu Strīda Par to , Lūdzu, Izvēlieties Ātra Piegāde Veidā, vai E Pakešu (ASV Pircējs.)

Jūsu Veida Sadarbība Būtu Daudz Appreciated.

Laimīgs Iepirkšanās Šeit!

Piegādes Laiks pa Pastu Ķīnas ir 15 - 60 dienām .

Lūdzu, Izvēlies Citu Paymemt Veidos, Kas Ir Pieejamas Platformas .

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti