Toughage Piepūšamās Seksa Dīvāns S Pad Salokāma Gulta Mēbeles Pieaugušo Bdsm Krēslu Seksuālās Pozīcijas Ķīlis Spilvens, Spilvenu Pāri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gulta dīvāns, manējā seksa rotaļlietas, Spilvenu, seksa rotaļlieta, bdsm rotaļlietas, dzimums, guļamistaba furnitur, spilvens, krēsls dzimums, lcr.

    €65.64 €126.22
  • bdsm krēsls: piepūšamās erotiska mīlestība, krēsls, dīvāns
  • Zīmola Nosaukums: TOUGHAGE
  • muebles seksuālo sexy veikals: piepūšamās dīvāns,dzimuma dīvāna, krēsla,dzimuma dīvāns,dīvāns mīlestība
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Izmērs: 1PC Toughage inflatable sofa
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • pāriem seksa rotaļlietas: erotiskās rotaļlietas bdsm rotaļlietas
  • Pieaugušo Seksa Rotaļlietas: seksa šūpoles krēsli
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Laipni Atgādinājums:
  • dzimums dīvāna, krēsla,piepūšamās stāvoklī, dīvāns: dzimums spilvens sievietēm
  • Modeļa Numurs: TOUGHAGE seksa mēbeles, dīvāns
  • Materiāls: PVC
  • pieaugušo seksa mēbeles, krēslu par seksu, mīlestību: dīvānu mēbeles

Toughage Piepūšamās Seksa Dīvānu Mēbeles Seksa Rotaļlietas Pāriem, kuriem Patīk Sekss Krēsla Spilvens, Spilvenu Erotiska Dīvāns Pieaugušo Seksa Mēbeles

Produkta Apraksts

PVC materiālu, delikāto ādas virsmas, kas ir ļoti ērti.

Lācis Svars : aptuveni 200kg

Bruņinieks pad bija S līknes un perfektu fit, muguras, ķermeņa svars ir vienmērīgi sadalīts, un pēc tam intensīvas slodzes arī justos ērti.

Atsevišķas kājiņas un privāto daļu pilnīgi atvērtu, ir salds orālā seksa stāvoklī.Augstas PP, no aizmugures, tieši dziļākajos, lai jūs nevar apturēt.TOUGHAGE Jaunu ķīlis Piepūšamās Seksa mēbeles pieaugušo bdsm Seksa dīvāna, krēsla spilvens dzimuma Pāris, Sekss, mīlestība, spilvenu šūpoles mēbeles

Dzimums dīvāns bez gaisa sūknis

Šeit ir saite, lai iegādātos Spriegums 220 Elektriskie Gaisa Sūknis

https://Atopija.lv/item/4000198491987.html

Laipni Atgādinājums: Diskrēta iepakojuma nav mazumtirdzniecības displeja lodziņā attiecībā uz privātās dzīves aizsardzību, lūdzu, sazinieties ar papildus izmaksas 4USD, ja jums ir nepieciešams, mazumtirdzniecības displeja lodziņa.Nav zīmola, ne logo, ne satura apraksts uz iepakojuma, tikai deep color express maisā vai kastē, Daži coutries būs kuģis ar DHL vai citu express, t viņš, pārdevējs nav atbildīgs par jebkādu nodokļu un/vai nodevu jāmaksā

Par Paketi

Lai aizsargātu jūsu privātumu, mēs garantējam sūtīt savus produktus drošā stāvoklī.Prece tiks pildīta ar gaisa spilvenu/dzeltena burbulis plastmasas aploksnē, lai izvairītos no bojājumiem transportion.

Par Garantijas Laiks

Pilnu kompensāciju, ja prece neatbilst aprakstam vai bojāts.

Par Produktu

Visi produkti ir 100% pavisam jaunu, darbīgu un pārbauda rūpīgi, pirms izsūtīšanas.

Visi produkti ir izgatavoti no droša materiāla, nekaitīgi organismam, (Tas ir normāli, ka var saost vieglu smaržu, kad pirmo reizi atverat, jo produkts bija slēgtā iepakojumā mēnešiem.Lūdzu, notīriet to un nosusiniet to, protams, smaka pazudīs ātri.)

Par Sūtījumu

Mēs nosūtīsim no pasūtījuma ietvaros 5 darba dienu laikā.Piegādes laiks būs atkarīgs dažādās valstīs, un var ietekmēt laika apstākļi,pubilc brīvdienām un tā tālāk.Ja pasūtījuma doesn ' t recevied paziņot šajā laikā, lūdzu, sazinieties ar mums.

Par Muitas Nodokli

1šie pārdevējs nav atbildīgs par Muitošanu, kad iepakojums, ierodoties galamērķa valstī.

2. pārdevējs nav atbildīgs par jebkādu nodokļu un/vai nodevu iekasē ,kad iepakojums kuģis ar express (DHL,Fedex...)

Ko darīt, ja atbilst preci

Lūdzu, izmantojiet produkts saskaņā ar produkta rokasgrāmatu pirmkārt, ja jūs joprojām nevarat lietot to, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā, lūdzu, neatveriet strīdu, būs, mēs uzskatām, communiocation ir daudz labāk, nekā strīdu.

Par Darba Laiks

Jo laika starpība, būs kavēšanās sakari, bet ziņas tiks atbildi vienas darba dienas beigām.lūdzu, esiet pacietīgi.

Par Atgriezenisko saiti, Mēs uzskatām, ka klientiem, kā mūsu draugi.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.jūsu atbalsts mums ir ļoti svarīgi, Lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5-Zvaigžņu atsauksmes.

Deborasafad2021-01-13
"Very good mattress though my wife broke it in heels. Very comfortable and the description is perfect. I'll patch it up and if I can't buy another one."
Lewisevz2020-11-29
"Super fast shipping. The very compact package, it is impossible to put it back in once opened. The blue version does not carry handles like the one in the photo."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti