100g Dabas Krītoties Carnelian Crystal Red Grants Agate Dziedniecības Akmeņi Wicca Stādīšanas Akvārija Zivju Tvertnes DIY Materiāls

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zivju tackl, saites agate, wicca maģija, natur akmens, kristāla akmens, Crystal, burvība, akvāriju dekori, ametista akmens, putnu būrī lampas.

    €4.14 €4.22
  • Zīmola Nosaukums: AKMENS BRĀĻI
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Reģionālā Funkcija: Ķīna
  • Stils: Pastorālā
  • Tēma: Talismans
  • Materiāls: Organiskais Materiāls

Laipni lūgti manā veikals

Laipni lūgti manā veikalā Apraksts: -100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes -100% Dabiskās kvarca kristāla, akmens akmens dzīšana -Roku darbs pulētas,gludas virsmas -Veicina dabisko veselību, koncentrēšanās, garīgā izaugsme -Tā ir laba dāvana jūsu draugiem,ģimenes, Specificatioin: Tips: crystal grants Materiāls:, Agate Izmēri: 20-30mm 15-20mm Svars:100g Amats:Akmens ģenerators, enery ģenerators,reiki zizli garīguma izaugsmi Pieteikums:feng shui,dārgumu māja,mājas apdare,meditācija,dāvanu Piezīme: Krāsu var arī nedaudz atšķīrās ar produktu,tas ir normāli.Attēli bieži izskatās lielāks par reālu produktu,pls, skatiet produkta izmērs.Ja jums prātā šos,pls nav pasūtījumu,paldies par jūsu palīdzību!

Biežāk uzdotie jautājumi: Q: vai tiešām dabīgais akmens?A: tas ir izgriezts no dabīgā akmens un pulēts ar rokām Q: ko darīt, ja preces sadalīsies express piegādi?A: neuztraucieties.Mēs nosūtīt preces vai sniegt jums pilnu kompensāciju.J: cik ilgs laiks būs vajadzīgs, lai kuģis?A: mēs parasti organizē sūtījumu, trīs dienu laikā, neieskaitot piegādes laiku. (par 45 dienām) Garantija/Atsauksmes: Mēs koncentrējamies uz dabīgiem akmeņiem, kristāliem dekors un dziedināšanas reiki čakra.Ja jums patīk mūsu produktu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, un piegādes laiks ir 5 zvaigznes), un fotogrāfijas, kas palīdz mums, mēs tiks atzinīgi novērtēja, ka jūs varat dalīties ar saviem draugiem uz VK, dpu.itao, Facebook vai Twitter kontu.Ja jums nav tik izpildīti jebkurā attiecībā, lūdzu, bez vilcināšanās sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms aiziešanas mums negatīvas atsauksmes, man atrisinās visas problēmas jums.Lūdzu, atcerieties, lai beigusies, bet mūsu pakalpojums nav beigusies :)

Found Dead2020-08-30
"BEAUTIFUL!!!! such good quality"
Jrsoprano Sim2020-09-03
"камни настоящие. красивые. с продавцом не общалась. один из камней пришёл повреждённый, открыла спор и вернули 150 руб."
Wmarkliz2020-09-18
"Nice"
Den4k 2282020-09-01
"hermosas"
Mamedova 18a2020-08-20
"Order items are received in perfect condition. It was delivered safe & are as described."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti