2020 " Jaunā XIAOMI MIJIA Portatīvo Anjonu Matu Fēns H100 Professinal Ātri 1600W Salokāms Ceļojumu Fēns Nanoe Ūdens jonu Matu Kopšana

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: locīšanas saliekami ūdens pudele, mi xiomi, matu fēns, 3 xaomi, xiomi, dehumidifi, xioami band 3, countertop izlietne, mijia xiaomi, maisa matu fēns.

    €23.74 €28.96
  • Tipa mehānisko: DC
  • Materiāls: ABS
  • Uzgaļa tips: Gaisa savākšanas&izkliedējot
  • Pievienojiet standarta: Amerikāņu
  • Kabeļa Garums: 170cm
  • Barošanas Avots: elektriskā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: 220V
  • Pārnesumu skaits: 2
  • Pārnesamība: Salokāms rokturis
  • Spriegums: 210-240V
  • Maks. Jauda: 1600w
  • Ūdens jonu matu kopšana: Jā
  • Funkcijas: Anjonu
  • Vienuma Tips: Matu Fēns
  • Sertifikācija: CCC
  • Zīmola Nosaukums: Xiaomi
  • Izlaides Datums: 2020
  • Izmantošana: Ceļojumi
  • Svars: 0.45kg
  • Modeļa Numurs: CMJ02LXW/CMJ02LXP
  • Sildīšanas Elements: Infrasarkano

Ja jums ir īpašas prasības, lūdzu, atstājiet ziņu, ja vietu secību.Garantija: Mēs piedāvājam trīs gadu garantija par Matu Fēns .Ja ir kādi bojājumi, Mēs nosūtīsim jums bezmaksas daļas, lūdzu, jūs instalējiet to (mēs nosūtīsim jums uzstādīšana, video).Bet, ja tas ir bojāts, cilvēcisko faktoru,, vai, ja tas tiek iznīcināts ar ārējiem spēkiem, jums būs jāmaksā dažas maksas.

MIJIA Anjonu Portatīvo Matu Fēns Galvenās Iezīmes

* Desmitiem miljonu augstu koncentrāciju negatīvo jonu, Maiga matu kopšana un uzlabot frizzy matiem. * Rokturi var salocīt, mazo un pārnēsājamo. * Inovatīvi līdzsvarotu apkures elements, dizaina, 1600W lielu jaudu. * Divi režīmi.Vēja temperatūru un vēja ātrumu var regulēt. * Aerodinamiskā trokšņa samazināšanas dizains, Mazāk trokšņa, vairāk komforta. * Dubultā pārkaršanas aizsardzību, lai iegūtu mieru. * Minimālisma estētisku dizainu, maiga un nepietiekami.

MIJIA Anjonu Portatīvo Matu Fēns

Desmitiem miljoniem negatīvo jonu.Padara matus vieglāk pūkains.Anjonu, matu kopšana, salocīts, viegli uzglabāt Ātri žāvēšanas ar lielu gaisa apjomu.Mazais izmērs un vieglais svars

18000rpm, ātrgaitas motoru.

Stipra vēja.Sausu matu ātri.Augstas veiktspējas liela ātruma motors nodrošina spēcīgu jaudu un pūš ārā stipra vēja 12m sekundē.Profesionāli pielāgot 6-ārējie lāpstiņas padara vēja maigāka.Vējš ir spēcīgs, bet ne sauss.Bet žāvēšanas mati ātri, tas dod jums labāku pieredzi. 12m sekundē, ātri žūstoša, ar lielu gaisa apjomu. 6-ārējie dinamiskā balansēšana ventilatoru lāpstiņu

Inovatīvas līdzsvarotu apkures elementu dizains

Liela jauda 1600W Apkures vadu konusveida tornis dizaina un var efektīvi radīt siltumu, veikt temperatūras vienādi, un sadarbojas ar gaisa izplūdes aizsardzības neto plīst pat karstā gaisa.Ātri nopūš sausu matu pārkaršanu, vienlaikus samazinot kaitējumu, un tiesības temperatūra vispusīgi rūpējas par matiem.

Desmitiem miljonu augstu koncentrāciju negatīvo jonu

Maiga matu kopšana un uzlabot frizzy matiem.Iebūvēts negatīvu jonu ģenerators uzreiz rada desmitiem miljoniem negatīvo jonu, kas ir izlaists uz virsmas no matiem, neitralizējot statisko elektrību, un izlīdzināšanas frizz.Efektīvi samazina split galiem.Lapas spalva mīksta un spīdīga.Samazina split galiem.Padzīt frizz.Uzlabot statisko elektrību.Vairo spīdumu.

Rokturi var salocīt, mazo un pārnēsājamo.

Kompakts dizains ir brīze.nejūtos noguris pat tad, ja trieciens mani mati uz ilgu laiku.Rokturi var salocīt ērtai uzglabāšanai un var tikt veikti uz darījumu braucieniem.Tookfun.Maza un viegla.Salokāms rokturis.

Divi režīmi.Vēja temperatūru un vēja ātrumu var regulēt.

Divi vēja temperatūras un divi vēja ātrumiem.Karstā gaisa mati izžūst ātri.Viegli tikt galā ar pasteidzās mirkļus.Ilgtermi nospiediet ir auksts vējš, ātri stilu.Karstā gaisa.Auksts vējš.Mīksto vēja modelis.

Stipra vēja režīmu.Ilgtermi nospiediet aukstā gaisa.Stipra vēja režīmu.Mīksto vēja modelis.

Aerodinamiskā trokšņa samazināšanas dizains

Mazāk trokšņa, vairāk komforta.6-ārējie lāpstiņas atdarināt plūsmas koncepcija gaisa kuģu dzenskrūves.Katra ventilatora lāpstiņas ir veikta profesionālām rektifikācijas spārniem un dinamisko līdzsvaru debugging, lai vējš mīkstāka, efektīvi samazina trokšņa līmeni un pieredzi lielāku komfortu.

Dubultā uzstādīt vēja muti

Gaisa sprauslu var pagriezt par 360°, lai palīdzētu veidot.Tajā pašā laikā, divslāņu siltumizolācija, dizains, var samazināt temperatūru tuyere un samazināt risku apdegumus.

Minimālisma estētisku dizainu, maiga un nepietiekami.

Virsma ir veidota ar siltas jūtas, kas ir maigs un delikāts.tookfun.Tīras ģeometriskas mijas izskatu, vienkārši kontūru līnijas.Elegants ķermeņa proporcijas, vai salocīts vai vēršoties plašumā, liecina ģeometriskā estētiku.

Intīmas detaļas

Intīmo iekarināšanas āķis viegli karājas uzglabāšanai.Dizains, lai novērstu saspiežot, drošības nebūs šķipsnu jūsu rokās. 1.7 m strāvas vads, biezu un augstu temperatūru izturīgs.

Dubultā pārkaršanas aizsardzību, lai iegūtu mieru.

Izvēlēts augstas jutības temperatūras komponenti un temperatūras pārslēgi, ar iebūvēto dubulto pārkaršanas aizsardzība, ja temperatūra pārsniedz drošu klāstu, kas automātiski sāk power-off aizsardzību.Turklāt temperatūras parakstītājs var veikt neatgriezenisku aizsardzību ārkārtas situācijā, un tas ir droši un droša.

Piegādes Laiks: Info (Ķīna)

Galamērķis

Eiropa

Ziemeļamerikā

Āzijā

Okeānija

Dienvidamerikā

Āfrika

Atopija.lv Standarta Piegāde

10 – 20 dienas

20 – 35 dienas

Atopija.lv Premium Piegāde

4 - 10 dienas

8 - 15 dienas

DHL

3 - 7 dienas

7-15 dienas

UPS/DPD

7 - 15 dienas

7-15 dienas

Galamērķis

Krievijas Federācija

EMS / Post office

Centrālā, Volga

10 – 17 dienas

Ziemeļrietumu, Dienvidu,

Urālu, Sibīrijas

15 – 25 dienas

Tālo Austrumu,Ziemeļu Kaukāza

25 – 45 dienas

Mēs nosūtīsim pareizo Plug Adapteris, kas piemērots valstu kuģniecības adrese:

ES Plug Adapteri (2 Pin Apaļas Pin)

Lielākā daļa Eiropas Valstīm,Lielākā daļa Āfrikas Valstīm,un Lielākā daļa Tuvo Austrumu Valstīs,dienvidkorejā,Čīlē,Paragvajā,utt.

Rakesh4u2202020-12-13
"All is well. It is only uncomfortable to hold the button to walk cold air."
Snesterova20102020-11-07
"Great hair dryer. Two speeds. And a separate button blows cold air. The handle is folding. The plug on the cord is Chinese, the adapter is included. Assembled perfectly!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti