Oriģinālo Garmin Fenix 3 H GPS Darbojas Watch Aizmugurējo Korpusa Daļu Nomaiņu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sieviešu skriešanas, garmin ekrāna aizstāt, 735xt siksna, garmin fenix 3 3hr, fenix 6 garmin, b156xw04, Klēpjdatoru LCD Ekrāna, garmin fenix 3x skatīties, grupa vivoactive 4, asus portatīvo datoru ekrānu nomaiņa.

    €15.85
  • Sertifikācija: NAV
  • Pieteikums: Klēpjdators
  • Saderīgu Zīmols: Universāls Ekrāns
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Hryuejro

Oriģinālo Garmin Fenix 3 H GPS Darbojas Watch Aizmugurējo Korpusa Daļu Nomaiņu

★ Piemērojamie Modeļi:kā attēlā

✔Jauki, rezerves daļas, remonts jūsu ierīci, un dara to darbu pareizi

✔Profesionāla uzstādīšana ir ļoti ieteicams

✔Visi produkti tiek testēti, pirms tie tiek izdoti.Mēs parasti izmanto trīs slāņu iepakojums: putu papīra + kartona kastes + ūdensizturīgs lentes.

✔Lūdzu, apstipriniet redakcijā, kas jums ir nepieciešams, pirms pirkšanas, lai izvairītos no problēmas lietošanas laikā.

✔Mēs nosūtīsim zemes gabali 1-3 dienu laikā pēc pircēja maksājums tiek pārbaudīti ar Atopija.lv.

Piezīme:Mūsu kompānija nodrošina vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības pirkumiem.Ja vēlaties iegādāties lielākos daudzumos un citi izmēri, lūdzu atstāt mums ziņu, lai nodrošinātu, ka jums ir inventāra iegādes brīdī.Mēs iesakām vairāk piemērots produkts jums.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.Es novēlu jums laimīgu iepirkšanās, draugu!!

※Ātru:Sakarā ar profesionālo piederumi, individuālie lietotāji, iespējams, nevarēs aizstāt tos ar sevi.Lūdzu, dodieties uz veikalu profesionāla apkope pēc to saņemšanas.Ja jūs darbojas nepareizi un radīt produkta bojājumus, jums ir nepieciešams, lai uzņemtos atbildību par sevi.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti