122 gab., Pulksteņu Labošanas Komplekts, Pulksteņu Bateriju Nomaiņa Pulksteņu Siksniņas Regulēšanas Lietu Nazis, Skatīties, Remonts, Instrumenti,

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rokturis stūres ztto, rokturis stūres kcnc, rokturis nerūsējoša 28mm, grip tetovējums 25x50mm, grip mobilo pikachu, grip zīmuli 10 unid, grip shift sram mrx, grip suzuki gsxr k8, roktura gals z1000 2008.

    €14.37 €20.83
  • Postenis Svars: 561g
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Sakausējuma Tērauda
  • Zīmola Nosaukums: ZJCHAO
  • Vienuma Tips: skatīties rīku komplekts
  • Veids: Rīki

Pulksteņu Labošanas Komplekts, Pulksteņu Bateriju Nomaiņa Pulksteņu Siksniņas Regulēšanas Lietu Nazis

Motīvs: 1. Šo pulksteņu labošanas komplekts ir ļoti piemērots profesionāliem un iesācējiem izmantot, var paveikt daudz remonta darbu, piemēram, atklāts skatīties atpakaļ, siksna korekcijas, pulksteņu bateriju un mazgāšanas nomaiņa, utt.

2. Augstas kvalitātes instrumentu komplekts, var noņemt skatīties link pin, pavasara bārs , izturīgs un to var izmantot ilgtermiņa skatīties remonts darbs.

3. Pulksteņu remonts, kas tiek plaši izmantoti visu veidu pulksteņu nomaiņa, pulksteņu rokassprādzes, remonts un skatīties citus remontu.

4. Profesionālās skatīties remonta piederumi, jums ērtāk.

5. Piemērots skatīties veidotājiem un skatīties remonts ņēmēju izmantot, praktiski un brīnišķīgs līdzeklis.

Specifikācija:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Vienuma Tips: Skatīties Rīku Komplekts

Materiāls: Sakausējuma Tērauda

Funkcijas: Atverot aizmugurējo vāciņu, pielāgojot siksna, maiņa, akumulators, starplikas, utt.

Iepakojums Saraksts: 108 x Pavasara Bārs (18 modeļus, 6pcs par katru modeli) 1 x Pelēka Skatīties Joslas Turētājs 1 x Stiprināšanas Bāzes 1 x Sudraba Skatīties Siksnas Noņemšanas 3 x Skatīties Siksnas Noņemšanas Rezerves Vadītājs 1 x Āmuru 1 x Skatīties Pavasara Bar Melns 1 x Blue Skatīties Rokas Urbi 1 x Pincetes 1 x Orange Pry 18 x Nomirst 1 x 3-Raust Skatīties Lietā Nazis, 1 x Pin Perforators 0.8 mm 1 x Pin Perforators 0.9 mm 1 x Pin Perforators 1mm 1 x Melna Soma

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Marisha Yasha2021-01-13
"Everything corresponds to the description, the tool of excellent quality."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti