LUCKYYJ Logu Toni Mājās Viens Veids, Logu pašlīmējošās Plēves Privātuma aizsardzību Pret UV un Karstuma Kontroles Atstarojošās Logu Stikls Uzlīmes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vagona logu uzlīmes, paraksts logu plēves, priekšējo logu, krāsas, pilsēta, logu plēves, veļa, logu plēves, melnās plēves stikla, windows krāsas, tint logu, viktorijas logu uzlīmes, caterpillar logu uzlīmes.

    €5.31 €6.32
  • Funkcijas: Anti-UV, privātās dzīves aizsardzības, dekoratīvās Apdares, anti-explosion
  • Izmērs: 40/50/60/70/80/90x200cm/300cm/400/500cm
  • krāsa: SUDRABA
  • Iezīme: Pašlīmējošas
  • Materiāls: PVC
  • Zīmola Nosaukums: LUCKYYJ
  • Modeļa Numurs: 101
  • Virsmas Apstrāde: Krāso
  • Veids: Stikla Filmas

Jums varētu patikt

> LUCKYYJ Ekskluzīvas Logu plēves. > Mēs piedāvājam plašu klāstu dažādu window films.Vairāk Unikālu Dizainu, Lūdzu, Noklikšķiniet Šeit ↓↓↓

Viens veids, logu plēves ir paredzēti lietošanai mājās, birojā.Logu krāsojums, kas mājās nodrošina 100% iekštelpu privātuma aizsardzību.Jums vairs nav jāuztraucas par to, ka dzīve tiek traucēta kaimiņu vai svešiniekiem.

GALVENĀS IEZĪMES: * privātās dzīves AIZSARDZĪBU - Viens veids, logu plēves var sniegt jums perfektu iekštelpu privātuma aizsardzību. * UV AIZSARDZĪBA - Static logu plēves bloki 97% no UV stariem, aizsargā ādu no bojājumiem, un samazina mēbeles, fedings un novecošanās. * ENERĢIJAS TAUPĪŠANA - Silts un ērts ziemā, siltuma izolācija vasarā, samazināt izmaksas, enerģijas taupīšana. * LOGU PLĒVES - Jums ir nepieciešams tikai nedaudz ūdens (ziepes, ūdens būs labāk), lai to lietotu.

* Moderns Spogulis Izskats : Uzlabo izskatu jūsu windows, pievienojot dizainers, izskatās uz ārpusi no visas ēkas. * Ideāls Dienas Privātās Dzīves Aizsardzību : Apturēt jebkuru negodīgu personu no spying jūsu privātumu pie dienas.Atceries, lai pievērstu aizkaru nakts laikā. * Izrotāt, Kur Vien Vēlaties : Izmantojiet stikla privātuma filmas savā dzīvojamā istaba, virtuve, birojs.Stick to uz jūsu bīdāmās durvis, un vēl daudz vairāk!

UV logu plēves bloķē līdz 97% no UV stariem un aizsargā ādu no bojājumiem.Tikmēr mājas logu krāsojums, kas efektīvi filtrē gaismu, samazina mēbeles fedings&novecošanās un nodrošina ērtu vidi.

Siltuma kontroles logu plēves blokus no 85% infrasarkano staru.Tādējādi spoguļi, logu plēves samazina temperatūra no 5° c līdz 10° un logu plēves stiklam-tur silts ziemā un vēss vasarā.Enerģijas taupīšana un vides aizsardzība.

INSTALĒŠANAS INSTRUKCIJAS:

1. solis. Turēt Logu vai Stikla tīrs.2. solis. Slapjš Logu vai Stikla ar ūdeni (Ziepains ūdens būs labāk).3. solis. Noņemt Statisko Filmu no pamatnes aizsargāt lapu (Lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir noņemt to, pirms jūs pieteikties melns matēts logu plēves stikla).4. solis. Kad jūs instalējiet to, attiecas uz slapja stikla un gluda ar rokām.5. solis. Rakeļa prom gaisa burbuļi un lieks ūdens.6. solis. Daudz vieglāk, nekā sienas uzlīmes, diviem cilvēkiem kopā strādāt efektīvāk.7. solis. Patīk tavi darbi!Ja jūs vēlaties, lai novērstu to, vienkārši nomizo logu plēves no jebkura stūrī.Tas nāk pie tīri neatstājot atliekas.

PADOMI:

1.Pievieno dažus pilienus šampūna uz ūdens, smidzināšanas ūdens masu uz stikla un plēves, tas būs ērti un viegli strādāt. 2.Lūdzu, pārliecinieties, vai pamatnes filma ir nolobījies, citādi filma būs nokrist, kad ūdens ir sausa. 3.Ja jūsu loga malas nav seklums, varbūt jūs varat mēģināt samazināt par 0,1 collu mazāks nekā stikla izmēra, lai ietilptu cieši ar stiklu. 4.Piemērojot aukstā laikā: Mīksto filmu up, pūš karstu gaisu, lai tā, izmantojot matu žāvētāju(siltumizturīgas līdz tp 176℉)

Edcxswzaq212020-09-23
"Product conforms to the photo. Order 5m and 4m, received in roll of 9m. Glue super well and produced at the top"
Sarahdoherty252020-08-25
"Top quality"
Skipperciao2020-10-18
"Product still taken and compliant simple to installed given all the dimensions."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti