DS3231 temperatūras mērītājs ar Augstu Precizitāti DIY Digitālo Dot Matrix LED Modinātājs Komplekts ar Caurspīdīgu Gadījumā, ja Dienas Laika Displejs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: led matricas, pulkstenis diy elektronisko komplekts, virtuves taimeris, dot matrix, xDuoo, ds3231sn, nagu pārskaitījumu, pulksteņu komplekts, Pārslēgšanās Laiku, diy komplektu, elektronikas pulkstenis.

    €13.19 €15.90
  • Izmantošana: Citi
  • Zīmola Nosaukums: peacefair
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Mini
  • Teorija: skaitītājs
  • Modeļa Numurs: Digitālais Modinātājs Ki
  • Sertifikācija: NAV

Apraksts: Tas ir multi-funkcionāls DIY pulksteņa komplekts, iebūvēts 15 izvēlnes iestatījumus, varat arī iestatīt dažādas funkcijas, izmantojot touch pogas.Piemēram,spilgtumu var tikt automātiski pielāgotas atbilstoši videi, jūs varat pamosties pulksteni ar balsi, bet arī var noteikt saskaņā ar dažādām vēlmēm Rādīt laiku-division(Stunda:Minūte:Sekunde) režīmā, vai stundu-pa minūti(Stunda:Minūte) režīmā, katru pievienots arī dažādus animācijas efektus, kā arī atpakaļskaitīšanas, apgaismojums sekas, dzimšanas dienas atgādinājumi, arī piebilda, 16 kopējo brīvdienu atgādinājums.Lielāku praktiskumu, labāku funkcionalitāti un melns caurspīdīgs akrila padarīt pulkstenis izskatās koncentrētāks.Iezīmes: Iebūvēts touch taustiņu ērtai ekspluatācijai.Liels LED displejs, lai skaidri parādītu, laiks, temperatūra, datums, nedēļas, utt.Izmanto DS3231 augsta precizitāte pulksteņa mikroshēma(ar temperatūras kompensācija), tas joprojām var precīzi ceļojumu laikā pēc tam, kad darbina ar rezerves akumulatoru.Īpašas dot matrix dizains, atgādinot svarīgi, festivāli un modinātāja funkciju.Fonta, laika režīmā, reklāmas ietekmi un animācijas efektus var lietot neierobežoti. °C/°F, var izvēlēties temperatūras (12H/24H laika displeja režīmu.Var automātiski regulēt ekrāna spilgtumu atkarībā no apkārtējā gaismas vai precizēt.Ietver balss kontroli un atpakaļskaitīšanas funkcija.Ar caurspīdīgu gadījumā, sastāvdaļas var būt arī aizsargāti.Ar strāvas kabeli, tas ir ērts pulkstenis barošanas.Specifikācijas: Materiāls: FR4 Displejs Krāsa: Balts / Sarkans / Zils / Zaļš(pēc Izvēles) Barošanas avots: USB Interfeisu Dot Matricas Izmērs(1gab.): 2.8 * 4.2 cm / 1.10 * 1.65 jo Akrila Dēlis Izmērs(1gab.): 16.6 * 4.2 cm / 6.54 * 1.65 Iepakojumā Izmērs: Apm. 17 * 11 * 3.5 cm / 6.69 * 4.33 * 1.38 jo Iepakojuma Svars: Apm. 146g / 5.15 oz Piezīme: Šis produkts ir viegli uzstādīt, bet, Ja jūs nezināt, kā uzstādīt, laipni aicināti sazināties ar mums, lai nosūtītu lietotājam uzstādīšanas instrukcija.Pakete ietver: 1 * Digitālā Modinātājs Komplektā 1 * USB Kabelis biežāk UZDOTIE jautājumi: 1.Vai ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē. 2. Ir produkts, tāpat kā fotogrāfijas?Jā, visas bildes ir īstas.Mēs ņēmām šos fotoattēlus ar sevi. 3. Kuru izmēru var fit me?Mēs iesakām apskatīt mūsu izmērs ierosinājumu, diagrammu zemāk, un mūsu produktu lieluma diagrammu, ja jums ir normāla attēls.ja jums ir īpašas attēls, lūdzu, sazinieties ar mums ( pastāstiet mums savu augumu un svaru, krūtis, viduklis, gūžas locītavas lieluma ). 4. Es esmu pārdevējs,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?Hi,paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Gabrie2009l2020-12-13
"Excellent!"
Alecsandrmiller2020-09-09
"Sent the "remains" from the whale, without the case, without the board, with three broken indicators. Then I began to pull time. got the money back through the dispute."
White Sea Opal2020-09-12
"Thanks."
Borkos96 132021-02-01
"An hs led but refunded"
Robert18kirk2020-09-29
"Thank you"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti