Lielā Māsa Cupcake Cilindrs - Grūtniecības Sludinājumu Grūtniecības Atklāt Cupcake Toppers baby duša, dzimšanas dienas svinības, pārtikas cērtes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: grūtniecības sludinājumi, krāsa vilks, sievietēm grūtniecības sludinājumu, bērnu sludinājumu zīme, lockpick, grūtniecības paziņojumu, izlīdzinātas, famingo bērnu sludinājumu, dzimšanas grāmata, kaktuss rozā, bērnu ziemassvētku krekls.

    €17.53 €19.93
  • Godu: Puse
  • raksts: Karikatūra Attēlu
  • Modeļa Numurs: 001
  • Zīmola Nosaukums: PARARTDIY
  • Materiāls: Kartona

Dārgais draugs, mums ir savas rūpnīcas, lai mēs varam veidot jebkura stila vai jebkuras krāsas vīna glāzi marķieri, kūka ietinēji,konfekšu kastes un ielūgumu.Ja jums nepieciešama jebkāda palīdzība, pls sazinieties ar mums.Paldies.

Ja vēlaties pasūtīt, pls pastāstiet mums krāsu, kuru vēlaties piezīme slejā, vai e-pastu, lai mums.Mēs pieņemam sajauc krāsas vai tikai dažu citu krāsu.Pls ļaujiet mums zināt, kādas krāsas jūs vēlaties.Citādi būs kuģis ar attēla krāsu, lai jūs.Katrs pircējs saņems jauku dāvanu no mūsu veikala.

Viņi are3.5inches garš ar cērtes

Ja jums nepieciešama cita summa kūka toppers vai cita krāsa, lūdzu, sūtiet īsziņu ar summu un krāsas, ko jūs vēlētos, un es esmu laimīgs, lai izveidotu pielāgotu sarakstu, lai jums!

Toppers var būt jebkurā no krāsas, kas norādīti zemāk.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti