Akumulatora Deji®Iph5s iPhone 5S/5C augstas kapacitātes (2010mAh) + Komplekts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: apdare iphone 6s akumulators, 1715mAh, 5s akumulators, AYJ, akumulatora lenovo vibe x2, automāti iphone 6s akumulators, iphone se akumulatoru izcelsmes, iphone 6s akumulatora cilnes, akumulatoru iphone izcelsmes 7, akumulatora bl231.

    €12.40
  • Akumulatora Kapacitāte(mAh): 1801mAh-2200mAh
  • Oriģināla, vai Ne: Saderīgs
  • Izcelsme: TW(Izcelsmes valsts)
  • Kvalitātes Sertifikāciju: PCT
  • Zīmola Nosaukums: DEJI

Kad tālrunis sāk spontāni izslēgt, pārāk ātri uzlādes/izlādes-jānomaina akumulators.Lai to izdarītu, nav jātērē laiks, meklējot servisa centrs-visas detaļas var pasūtīt Internetā.Nav oriģinālās rezerves daļas, iPhone, tādēļ, ja jums ir teicis, ka jums ir pērkot Akumulatoru iPhone 5S oriģināls-Ka tā nav taisnība.Visi mīļākie ierīce ir sadarbības rezultāts no daudziem ražotājiem, un akumulators nav izņēmums.Ja oriģinālais akumulators ir izsmēlusi sevi, jums būs, lai iegādātos analogu.Mūsu interneta veikals piedāvā Akumulators iPhone 5S , Kas ir pagājis kvalitātes kontrolei un ir visi attiecīgie sertifikāti.Garantija attiecībā uz visu produktu klāstu ir paredzēts.

Ražotājs patur tiesības mainīt pilnīgumu, iepakojuma, specifikācijām un izskatu bez iepriekšēja brīdinājuma.

Uzmanību!Esiet uzmanīgi, kad ievietojat akumulatoru patstāvīgi.Ja jūs neesat pārliecināts, ka jūs varat ievietojiet akumulatoru pareizi, lūdzu, sazinieties ar specializētu pakalpojumu, lai izvairīties no izsišanas no jūsu tālruņa.

Pievērsiet uzmanību savietojamības!Visvairāk baterijas nav gatavi, bet ir stingri noteikts sarakstā saderīgu modeļiem.Lūdzu studiju akumulatoru, savstarpējo aizvietojamību, pirms laišanas pasūtījumu.

Piemērs: akumulators iPhone 5S ir saderīga ar akumulatoru iPhone 5C.Tomēr tā nepavisam nav piemērota uzstādīšanai iPhone SE.Uzmanību, lūdzu!

Frank62ford2020-12-26
"Order for 5s. Delivery to St. Petersburg in five days. At first glance, everything is very good. It can be seen that the battery is factory. Everything is neat and beautiful, the printing house is clear and even, on the case there is even a date of manufacture. Kit-complete set, instruction in Russian language. Bye, everything."
Mayer Crema 102020-12-25
"Goods quality, delivery quickly! Thank you!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti