Unisex Silts Ziemas Trapper Trooper Cepuri Vīriešu Mākslīgās Kažokādas Bomber Cepures ar Auss Pārlaidums Pretvēja Maska Sniega Slēpošanas Cepure Medību Klp Jaunas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: slēpošanas maskas, slēpošanas maskpink trīs caurumi, klp p, motospeed ck109, krievu, medības cepure, bomber cepures sabiezēt, bionisko auss, fited medību vāciņi, maska valv.

    €3.69 €4.93
  • Stils: Jaunums
  • Dzimums: Unisex
  • Modelis Tips: Cietie
  • Materiāls: Kokvilnas
  • Modeļa Numurs: Maskē cepure
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie

Unisex Silts Ziemas Trapper Trooper Cepuri Vīriešu Mākslīgās Kažokādas Bomber Cepures ar Auss Pārlaidums Pretvēja Maska Sniega Slēpošanas Cepure Medību Klp Jaunas

Funkcijas

- Divi veidi, kā valkāt: Jūs varat pogu earflaps uz leju, lai siltas ausis, vaigu un zoda, vai arī varat roll to uz augšu kā Ushanka.

- Viens izmērs der visvairāk, Unisex.Cepure izmērs ir pieejams no 56-60cm, der lielākajai daļai pieaugušo izmēriem.Turklāt Jūs varat izmantot elastīgo saiti(atpakaļ hat ), lai Pielāgotu izmēru, kā jūs vēlaties.

- Mūsu trapper cepures ir būvēti ar ūdensizturīgu/pretvēja/ūdensnecaurlaidīgu čaulas.Jums smieties pie saviem draugiem, kā viņu kokvilnas beanies absorbēt aukstā sniega, kamēr jūsu trapper cepure paliek sausa.

- Ideāla kombinācija silts un stilīgs, Sānu Sprādzes Aizdari Zem Zoda, super siltu mākslīgās kažokādas ausu atlokiem, jūsu labākais ziemas cepure.Lieliska cepure Vīriešiem un Sievietēm valkājot, slēpošana, snovošana, slidošana, braukšana ar kamanām, sniega kurpes, kempings, pārgājieni, vai jebkuru ziemas āra sporta veidos un aktivitātēs.

Specifikācijas:

- Materiāls: Kokvilna

Paketē iekļauts:

1 * Bomber Cepure

Piezīmes:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu,paldies.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti