WBBOOMING Ziemeļvalstu Krāsu PP Virtuves Garšvielu Uzglabāšanas Plaukts Un Turētājs Virtuves Garšas Virtuves Organizators Plaukts Virtuves Turētāji

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ķiršu augļu noņemt, auto kausa turētājs, tualetes papir turētājs, virtuves veļa uzglabāšana, turētājs tālruni, virtuves rīks, escurreplatos cocina, folijas uzglabāšanas organizators, post office organizators, soma uzkodas.

    €29.08 €44.73
  • Zīmola Nosaukums: WBBOOMING
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Izmērs S: 37x18.7x20.5cm
  • Izmantošana: Virtuves uzglabāšana
  • izmērs L: 44.5x19x20.5cm
  • Veids: Garšvielas Virtuves Uzglabāšanas Plaukts
  • Materiāls: Plastmasas
  • Forma: Taisnstūra
  • Modeļa NR.: W1908240

Apraksts

Apraksts: Virtuves Garšvielu Uzglabāšanas Plaukts Specifikācija: Veselīgu, Videi draudzīgu Režīmu#: W1908240 Materiāls: PP Izmērs S: 37x18.7x20.5cm Izmērs L: 44.5x19x20.5cm Lietošana: Virtuves, Virtuves un Garšvielas Organizators Krāsa: Rozā, Zils, Pelēks Iepakojums: Individuālais iepakojums (Vienā gabalā/Trīs gabali) Piezīme: Sakarā ar gaismas efektiem, monitora spilgtumu , kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņu attēlus un faktisko objektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.

ATSAUKSMES

ATSAUKSMES 1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes ir 5 zvaigznes .Un 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Mēs, protams, dot savu pozitīvo atgriezenisko saiti. 2. Ja jums nav tik izpildīti jebkurā attiecībā, lūdzu, bez vilcināšanās sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms aiziešanas mums negatīvas atsauksmes, man atrisinās visas problēmas jums.Lūdzu, atcerieties, lai beigusies, bet mūsu pakalpojums nav beigusies. :).PALDIES!PIEGĀDE 1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 3-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu, lūdzu, ignorēt, cik dienas apstrādes saglabājas. 2. Nav limitied Secībā/Vērtība mūsu veikalā.MŪSU GARANTIJA Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti, savu pirkumu, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.Pieprasījuma: 1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma. 2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā. 3. Atpakaļ nosūtīšanas nodeva, ko maksā pircējs.

Sound96192020-10-24
"The product exactly corresponds to my expectation."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti