SEXYWG Novājēšanu Īsām Piedurknēm Treniņu, Topi, Sieviešu Pirts Sviedri Body Shaper Fitnesa Neoprēna Uzvalks Vidukļa Treneris Shapewear Jogas Krekls

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ierīču joga, pirts sauna, top, top treniņu, shaper, Joga Krekli, boxym oximeter, tops sievietēm, vidukļa treneris sa, hot sexy sievietes foto.

    €13.43 €25.35
  • sports top Derīgas Grupu: Sieviešu meitenes Lady Pēcdzemdību Sporta krekls ar garām Piedurknēm Vēders, Korsetes, Vestes
  • Piedurknes Garums(cm): Īss
  • sports top Modeļa Numurs: Sievietes Ķermeņa Shaper Neoprēna Karstā SPA Termo Sports Top Jogas krekls SF9143
  • sports top Funkcija: HOT SPA,Sviedri Sauna,svara zudums,vēdera jostas treneris,slaidinošu,tauku apdegums
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • sports top Postenis Tips: Apģērbi & Aksesuāri-Sieviešu Apģērbi-Intimates-shapers
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Izmērs sieviete sports top: S M L XL 2XL dāma korsešu novājēšanu jostas treneris Karsti Sviedri Sauna Shaper
  • Iezīme: Pretvēja
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Materiāls: Spandex
  • sports top materail: 20%Neilons+80%Neoprēna Lateksa,mīksta elpojošs augsta elastība,17-1.9 mm
  • Modeļa Numurs: SF9143
  • sports top derīgas kolosālas bildes no šī notikuma: Sporta treniņu Fitnesa Sporta Jogas Darbojas Slim karstā siltuma Sauna uzvalks augšu
  • sporta augšējā Nosaukums: lady Novājēšanu Runing Fitnesa trenažieru Zāle, Body Shaper Vidukļa Treneris sporta krekls
  • sports top Izcelsmes Vieta: Shenzhen,Ķīna(Mainland),100% jauna ierašanās,augstas kvalitātes,super stretchy
  • Auduma Veids: Broadcloth
  • Zīmola Nosaukums: sexywg

mūsu veikalā atbalsta DROPSHIPPING un VAIRUMTIRDZNIECĪBAS pakalpojumu

Nevienu rēķinu ,zīmolu ,reklāmas materiāla iepakojumā

Pilnu kompensāciju vai nosūtīt uz problēmu, lai

SEXYWG Novājēšanu garām Piedurknēm Treniņu, Topi, Sieviešu Pirts Sviedri, Ķermeņa Shapers Fitnesa Neoprēna Uzvalks Vidukļa Treneris Shapewear Jogas Krekls

1. Treniņa sporta krekli izgatavoti no 80% neoprēna Lateksa + 20% Neilona materiāls ir ideāls svara zudumu, neoprēna audums dos jums sviedri vairāk un sadedzinātu papildu vēders fat un slim ķermeņa, piemēram, vidukļa treneris korsete.tas fit ilgi rumpja vai īss rumpis.piemēram, kompresijas sviedru kreklu.

2. KARSTI SVIEDRI Sauna Uzvalku, lai Palielina Svara Zudums.Augsta Kompresijas, Sabiedrības Kontroles.Formas Vidukļa.Jums ir smilšu pulksteņa formas, stingrs vēders, viduklis, vēders.pirts uzvalks apģērbu palīdzētu svara zudumu un dieting.

3. Pirts jogas shapewear krekls ar garām piedurknēm, kas ir viegli izstiept ekstremitātes, saglabātu jums silts ar siltuma kategoriju svara zaudēšana kleita, izspēles kakla līnija ar rāvējslēdzēju ir viegli uzvilkt, uzlabot abs vēdera muskuļu treniņu vingrinājums.

4. Rokas mazgā tikai aukstā ūdenī un pakārt sausā , ne dzelzs.Neoprēna Tops ar izsmalcinātu dubultās līnijas auduma aušanas tehnoloģija, kas liek jums justies ērti un nekādas apspiestības.Jūs varat valkāt to, kamēr jūs veicat ikdienas treniņu mājās, BEZ IEROBEŽOJUMIEM.Jūs sviedri vairāk, ja jūs valkā to, strādājot ārā ar sporta vai izmantot ārpus telpām.

5. Rāvējslēdzēju Tvertnes Augšpusē Dizains: rāvējslēdzēju priekšpusē slēgšanu dizainu, lai ērti ievietot un izslēgt, fit snugly ap jūsu kuņģa, platas siksnas būs veikt spiedienu nost no pleciem, sniedz jums spēcīgu muguras lencēm atbalstu, kā arī labot jūsu stāju un abs kā jūs treniņa.

1 Gabals Neoprēna Lateksa Krekls Ar Garām Piedurknēm .

Ja jums ir jebkādas prasības ,piemēram, krāsu vai izmēru problēmas ,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt ,mēs centīsimies, lai pielāgotos jums ,paldies !!!

IZMĒRI

Izmērs

Jostasvietu

Krūtis

Garums

collas

cm

collas

cm

Collas

cm

S

26.7-28.7

68-73

33.5-35.5

90-95

22.4

57

M

29.1-31.1

74-79

35.5-37.5

95-100

22.8

58

L

31.5-33.5

80-85

37.5-39.5

100-105

23.2

59

XL

33.8-35.8

86-91

39.5-41.5

105-110

23.6

60

XXL

35.8-37.8

91-96

41.5-45.5

110-115

24.0

61

ja jūsu ir starp izmērs , es ieteiktu Liela izmēra, lai jūs , paldies !

Piezīme : m anual mērījumu ,ir 2-3 cm starpība .

1. Ād jūs kritums piegāde?

mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums.Bet jums vajadzētu atstāt mums, Lūdzu, ņemiet vērā, ka neietver ieņēmumus.Tas ir Piliens Piegāde!un tad mēs pēc jūsu pieprasījuma, lai nosūtītu sūtījumu.

2. Kā var izsekot manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en ( Kopēts pārlūku, lai atvērtu ).

3. Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums ,pirmkārt, tad mēs varam jums palīdzēt to pagarināt.Lai jūsu gabals tiek aizsargāti ar Atopija.lv

1.Mēs pieņemam Paypal, Darījuma, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney, bankas pārskaitījumu, kredītkarti, un jebkuru jums var maksāt par Atopija.lv.

2.Darījuma ir labākais drošu maksājumu par jums.

3.Tas ir maksājums palīdzības centru : http://help.Atopija.lv/categories_Payment.html.(Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

4.Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.

1.Mēs nosūtīsim priekšmetus 3-5 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu. 2.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem. 3.Preces tiek nosūtītas pa Atopija.lv Standard Shipping, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket, sasniegt lielāko daļu valstīs, kas atrodas 15 līdz 35 bussiness dienas.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tā var ilgt līdz 60 darba dienām. 4.Ja jūs vēlaties saņemt preci ātrāk, lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas, mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk un lētāk veidi piegāde: DHL, EMS, Fedex.Pa šiem veidiem, jūs varat saņemt preci aptuveni 5-7 darba dienu laikā.Laipni paziņojums: Sakarā ar customes un laika, varbūt dažreiz tas būs kavēšanās kādu laiku, bet mēs pagarināt piegādes laiku, par jums, tāpēc, lūdzu, pagaidiet mazliet vairāk laika pacietīgi.

1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti