RGB LED Strip Gaismas 5M 5050 300Led SMD RGB 60LED/M Lampas DC12V Elastīga Gaismas + 44key IS Remoter + 3A Jauda Apgaismojums 5M/Roll

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 12v led lentes, dslr rgb gaismas, kontroles rgb, led rgb, rgb gaismas balta, rgb gaismas grīdas, led lentes, pastāvīgā rgb gaismas, 230v led lentes, led lentes.

    €11.66 €16.66
  • Godu: Dzīvojamā Istaba
  • Sertifikācija: LVD
  • Iepakojums: 5 Metri / Rullis
  • Spriegums: 12V
  • Vidējais Laiks (stundas): 50000
  • LED Daudzums: 60LED/m,300LED/5m
  • LED Chip Zīmols: Cree
  • Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: Nav ūdensizturīgs
  • Specifikācijas (gaismas krelles / m): 60Pcs/m
  • Barošanas Avots: DC
  • Modeļa Numurs: LED Lentes 5050
  • Lentes tipa: SMD
  • Led Numurs/M: 60 gab/m
  • Ūdensizturīgs: No
  • Zīmola Nosaukums: VBS
  • Vienuma Tips: Sloksnes
  • Elektroenerģijas Patēriņš (W/m): 14.4 W/m
  • LED Čipu Modeli: SMD5050
  • krāsa: RGB
  • led lentes: LED Lentes 5050

Produkta Iespējas: 1. Superb tiesības 5050 SMD LED, augstu intensitāti un uzticamību. 2. Ilgs mūžs ir 50000 stundas 3. Nepārtrauktā garumā, kas pildīta ar 5 metru. 4. Elastīga lente par izliecoties līkumos 5.Pilnīgi gluda un pat gaismas izplatīšanos, risinot vienmērīga gaismas problēma 6.Ultra-spilgti, bet darbojas zemā temperatūrā 7.Zems enerģijas patēriņš Specifikācijas: 1.Izmērs: L500cm (5M) x W1cm 2.Izdala Krāsu: RGB 3.Aizsardzības Līmenis NAV Ūdensizturīgs 4.Darba Spriegums: 12V DC 5.LED Daudzums: 60leds / m, 5meter / roll 6.Skata leņķis: 120 ° ~ 140 ° 7.Darba Temperatūra: -20 ° līdz 50 ° 8.350-450mcd/led Pielietojums: 1.Ideāli piemērots dekorēšanai ēku kontūras, ainavu apgaismojuma, atrakciju motīvi, 2.Svētku gaismas skulptūra, dekoratīvie attēls, aktīvā zīmes, parāda, veikalu skatlogos 3.Un storefronts, bārs, naktsklubs, ielas, ietves, klāja, parku, veranda, kāpnes, margas, griestu, vai piebraucamais ceļš.Piezīme:Pielodēti ir ļoti normāli elektronisko produktiem,nav nekādu kvalitātes problēma.Led lentes var pielodēti ar datoriem, līdz 5m garumā,ja jums prātā tas,nav vietā, lai Pakete ietver: 1 rullis*5m Led lentes

1* LED Lentes Barošanas Adapteri 12V 3A ASV vai ES

1* iestatīt 44 taustiņu IS Tālvadības pults

1* receptoru

Kā profesionāls LED apgaismojums fabrika Ķīnā,Shenzhen Asign Apgaismojums Technology Co.,SIA koncentrēties uz Vietas, Spuldzes,Spuldze,Lampa,Griestu Lampas,Paneļa Lampas,uz Leju, Lampas,Plūdu Lukturi,Track Lukturi, Reste, Lampas un tā tālāk .Mēs varam izstrādāt jaunus produktus saskaņā ar klientu prasībām un arī atbalsta OEM.Ar resonable cenas un augstu kvalitāti mūsu produktiem,mēs laipni gaidīti visi klienti ar mums sadarboties, sirsnīgi un var veidot labas attiecības ar jums nākotnē.

1 Ja preces nav saņemts pārdevēja garantija piegādes laiku, mēs atmaksāsim jums.

2, Ja neesat saņēmis jūsu preces vai, ja ir kāda problēma, kad jūs saņemtu preces, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, lūdzu, neatveriet strīdu vai rakstīt sliktas atsauksmes tieši, ja mēs nevaram atrisināt problēmu, lai jūs, tad jūs varat atvērt strīdu.Mums būs ļoti appriciated.

3, I, t ir pircēja pienākums skaidrs, cutoms un maksāt par importa nodevām, nodokļiem vai maksājumiem, lūdzam pievērst uzmanību sekošanas informāciju cieši un skaidri muitas, kā ātri, kā jūs varat, lai izvairītos no jebkādas aizkavēšanās sūtījumu.

4, Ja jums vietu pasūtījumu, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārdu, adresi, tālruņa numuru, kas ir pareizi.

1, Ja produkti ir kāda problēma, lūdzu, sūtiet bildes vai video uz youtube vai par Atopija.lv parādīt problēmu.Pārdevējs piedāvās daļēja vai pilnīga kompensācija saskaņā ar pierādījumu, kas nodrošina pircējam.

2, Ja produkti nav izmantoti, un jūs vēlaties, lai atdod to, lūdzu, nosūtīt to atpakaļ 7 dienu laikā, vai arī mēs pieņemam, ka produkti ir tikuši izmantoti.

A: cenas uzrādīja mūsu veikalā ir labākās cenas mēs varētu piedāvāt.Tas ir lētākais cenu, jūs varat saņemt.Tomēr, ja jums ir liels, lai, jūs varat sazināties ar mums pirms maksājumu, mēs varētu izmēģināt mūsu labāko piedāvāt nelielu atlaidi, ja jūs

Lūdzu, sekojiet zemāk procesu, lai saņemtu atlaidi.

1. Formēt pasūtījumu pirmkārt, nav jāmaksā uzreiz.

2. Atstāt mums ziņu, lai pastāstītu mums, daudzumu un piegādes metodi jūs vēlaties.

3. Mēs pielāgot cenas, lai jums, cik ātri vien iespējams.

4. Nosūtīt maksājumu.

Q: Ko es varu darīt, ja es neesmu saņēmis paku uz ilgu laiku?

A: Ja izsekošanas informācija liecina, atstājis kontinentālās Ķīnas vai Honkongas, bet nav informācijas par jūsu vietējā pasta nodaļā, mājas lapā, sūtījuši, un tagad ir ceļā uz savu valsti, vai ieradās savā valstī, bet ne atjauninātu informāciju, kas saņemta no jūsu vietējā pasta nodaļā, vēl, lūdzu, esiet pacietīgi jāgaida.

Ja aizsardzības laiks ir mazāks par 10 dienām, bet jūs vēl joprojām neesat saņēmu sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vēlamies paplašināt aizsardzību laiks, lai jūs, un mēģināt atrast iemeslu, lai aizkavēšanās un mēģināt atrisināt un pateikt jums jaunāko informāciju, kas mums ir.

Rdl2ael12021-01-16
"I could not check because. There was no battery. Delivery fast"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti