Zora Čempions Mipha Cosplay Kostīmi 3D Drukas Princis Sidonas un Princese Mipha Elpa savvaļas Halloween Zentai, Tikai Bodysuit

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lateksa zentai, kokkoro, dabas kostīms, kleita, vīrieši princis, elpa savvaļas, akimbo, zelda, kyaru, zora, vīrs princis, malija ksiaze.

    €60.70
  • Modeļa Numurs: 111ss
  • Tēma: Samus Aran Cosplay
  • Rakstzīmes: Samus Aran Kostīms
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Stils: Samus Aran Kostīms
  • Speciālā Izmantošana: Halovīni Kostīms
  • Avota Veids: spēle
  • Sastāvdaļas: Zentai Ķermeņa Uzvalks
  • Vienuma Tips: Komplekti
  • Materiāls: Spandex

Cena ir tikai Bodysuit!

Zora Čempions Mipha Cosplay Kostīmi 3D Drukas Likra Spandex Princese Mipha Elpa savvaļas Halloween Zentai, Tikai Bodysuit jūs saņemsiet tērpu, tāpat kā priekšstatu,rāvējslēdzēju ir uz muguras,jūs varat valkāt to ļoti viegli.Dažādu izmēru chart, lai dažāda dzimuma, tāpēc, lūdzu, lūdzu, atstāt mums ziņu, par savu dzimumu (Vīrietis, Sieviete, Bērns), kad jūs izvēlēties izmēru. (E. g.Mazulis XL)

ja jūs vēlaties, lai bērni kostīms,lūdzu, atstājiet ziņu par bērniem, augums, svars, Krūšu izmēru, vidukļa un gurnu izmēru.mēs varam costom padarīja par jums, un tas ir bezmaksas.

Mēs esam profesionāla zentai uzvalku, catsuit Rūpnīcas Ķīnā, Mēs varam veikt zentai uzvalku, catsuit ar augstu kvalitāti.un reasonalble cenu.Visiem visiem, Mēs gaidām savu pievienoties.Mēs pieņemam pielāgotus,--Jūs varat sniegt mums attēlu,mēs sniegsim jums cenas piedāvājumu.vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mūsu pakalpojumu.Mēs pieņemam pasūtījuma lielums-Jūs varat atstāt mums ziņu, par savu mērījumus, ja jums vietu pasūtījumu.Izmērs būtu labāk centimetru.

Audums

Likra: Tas ir pietiekami elastīgs, ar mazu spīdīgu,to var mazgāt tikai ar aukstu ūdeni dzelzs nevar būt pārāk karsti, un laiks ir īss

Izmērs

Vai jūs vēlaties standarta izmēra vai sniegt mums custom mērījumi, katrs mūsu zentai ir personificētu ,

Tas aizņem apmēram 7-10 darba dienas.

Padomi:

mēs esam rūpnīcas,lai mēs varam nodrošināt lētu cenu, bet mēs apsolām, vislielāko kvalitāti.ja jūs vēlaties,

visa pārdošanu, lūdzu, vai nosūtīto īsziņu (krāsu&lielums un daudzums) līdz mums.

mums ir profesija, zentai rūpnīcas,mēs sākam, lai padarītu šo produktu no 2004. gada.

lai jūs varētu bealive mums ir liela prasme,un mēs varam kontrolēt ražošanas izmaksas, zemākais

un procesa laikā būs ļoti īss.normāli ir 5-7days.

katru gadu mēs arī padarīs kādu jaunu stilu zentai kostīms.

ja esat vairumtirgotājs vai Agenter jūs saņemsiet ērtāk no mums.

Mēs nosūtīsim ārā, lai klients 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

Bezmaksas Piegāde ,piegādes laiks ir nepieciešams, 14--45 dienām.

DHL / Fedex express vajag tikai 3--7 dienu laikā.

Lūdzu, skatiet mūsu lieluma diagrammu, lai izvēlētos standarta izmēra vai nodot jūsu detalizēti mērījumi.

ja jūs vēlaties, lai bērni kostīms,lūdzu, izvēlieties izmērs xs un tad atstāt ziņu par bērniem, augstums un svars mēs varam costom padarīja par jums, un tas ir bezmaksas.

Lūdzu, apgaismo jūsu sīki lielumu prasību, lai

PIEZĪME

1.Displeja attēlus, redzama tiešsaistes tika veikti ar mūsu profesionālo cilvēks, izmantojot mūsu pašu modeli.

2.Tur varētu būt nelielas atšķirības, par modeli, formas vai krāsas no citam cilvēkam ,lūdzu, sazinieties ar mums, ja tas nav izskatās attēls.

Saite pielāgošanas iespējas:

MAKSĀJUMA

1.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms veicat maksājumu.

2.Lūdzu, apdare maksājuma termiņā, ja jūs nolemjat iegādāties preces,jo pasūtījums tiks atcelts vairāk nekā 20 dienas.LĪGUMS ar mums, ja jums ir kādi maksājumu problēmu,mēs atbildēsim jums pēc 12hours.

ATSAUKSMES

Mēs ceram, ka mūsu pircēji atstāja pozitīvu atsauksmi, kad saņem paketi un ir apmierināts ar viņiem,mēs arī atstāj pozitīvu atgriezenisko saiti, lai visi mūsu novērtē pircēji.Ja jums ir unpleased ar to,Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs atradīsim risinājumu, lai atbilstu jūsu prasībām un vairotu apmierinātību.

Lai atbilstu klientu vajadzībām tik daudz, cik possiable, mēs sniegt dažas kopējas pielāgošanas iespējas: Jumtiņš Noņemams, Atveriet Acis, Atveriet Muti, Atklātu Seju, Kājstarpes Rāvējslēdzēju Vīriešu, Kājstarpes Rāvējslēdzēju Sieviešu, Rokās Noņemams, Kājas Noņemamas, Pievienot Pirkstiem, Laterial Netraucētu.

ja jums ir nepieciešams kāds vienkārši atstāt ziņu par komentāru vietā.

Daži Klienti, nezinu sīkāk par pielāgošanas iespējas, tās ir dažas problēmas, kad tās ir pieņemšanas secībā.tāpēc, mēs sniegsim plašāku informāciju par šo pielāgošanas iespējas ir, tikai paskaties uz šo bildi:

PĀRDEVĒJS SOLĪJUMS

Atgriešanās Politika Un Garantijas Un Tehniskās Apkopes

1.Mēs jums atmaksāsim par preces atpakaļ 7 dienu laikā, no jums, kas tos saņem, kāda iemesla dēļ.Pilna kompensācija tiks piešķirta, ja preces ir atpakaļ to sākotnējā stāvoklī.

2.Preces, kas ir bojātas vai trūkst detaļu netiek atgriezta.

3.Pircēji ir atbildīgs tikai par atgriešanos kuģniecības maksa par garantijas objektus.Kompensācijas tiks ierobežotas līdz galīgā pārdošanas cena.Garantijas periods: 12 mēneši (Jūs varat atgriezties remonta).

4.Mēs piedāvājam 1 mēnesi nomaiņa un 12 mēnešiem, tehniskās apkopes garantijas.Vienumus var aizstāt pirmajā mēnesī.(Vairumā gadījumu, pircējs būs tikai, lai atgrieztu problēma sastāvdaļas, nevis visu paketi.).

5.Pirms atgriešanās objektus,lūdzu, pārliecinieties, ka jums mūsu atgriešanās adresi un rakstīt "dāvana", par piegādes detaļām lapā.Lūdzu, izmantojiet regulāru pasta pakalpojumu un sūti mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Exlldar Rutul2021-01-04
"Excellent quality, super glossy as expected! Arrived in 2 weeks. Suit fits like a glove! My daughter was super happy :) now on to phase 2, vins, head and the trident."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti