PMMA LED optiskā izliekta lēca ,diametrs 13mm *5.2 mm Plano izliekta LED objektīvs ,1W 3W Atstarotājs Kolimatora

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 60mm objektīva, cree led atstarotājs, led objektīvs pmma, kolimatora objektīvs 30, epistar lens atstarotājs, len led, objektīvs kolimatora, pmma lēcas atstarotājs, 30 grādu objektīvs, spiedienā kolimatora objektīvs.

    €3.99
  • Fokusa Garums: 9mm
  • Modeļa Numurs: YJM-13MM
  • Izmantošana: Optiskās
  • Forma: Asfēriskie
  • Zīmola Nosaukums: YAJIAMEI
  • Materiāls: Plastmasas
  • Struktūra: Plano-izliekta
  • Diametrs: 13MM*5.2 MM

Produkta specifikāciju

Diametrs: 13mm

Augstums : 5.2 mm

LED lēcas leņķis : leņķis var tikt koriģēta

Fokusa attālums : 9mm ( tikai atsaucei)

Lēcu materiāls: optiskās pakāpes PMMA

Objektīva caurlaidība: 90% līdz 93%

Temperatūra: -35°c līdz +90°

LED sērija:lumileds.Z-power.CREE .Edison.helio.everlight.prolight.harvatek.nichia ...

Lēcu un LED ir divi atsevišķi objekti, bet tie tiešām ir nedalāmi pieteikumu; lēcas funkcija ir platleņķa LED gaismas (parasti grādos 90-120) savā uzmanības centrā atkal 5 grādiem, uz 60 grādiem, ir 120 grādi, gribu, lai saņemtu jebkāda viedokļa, vairāk vērsta gaisma spilgtāka.

Speciāla, augstas jaudas LED objektīvs, LED virzītas gaismas projekcijas.Par 1,3,5 W LED, power LED lampas, kas izmanto dažādu marku.

Efektīvi pārvarētu dažus LED spot dzeltena halo parādību, maigs apgaismojums, punktveida vienveidība, nav klaiņojošu gaismas, nav melnais caurums, nekādas ēnas vai tumšās vietās;

Šis produkts izmanto augstas precizitātes asfēriskie optiskie dizains, ar Japānas Mitsubishi oriģinālās PMMA optika izejvielu importu, lai nodrošinātu atbilstošu laika iesmidzināšana molding (samazinot saraušanās produktiem), anti-static produktus, izmantojot PVC iepakojumā, visi produkti ir sertificēti ar SGS un RoHS vides prasībām .

Pieteikums: Plaši izmantoti gaismas Kausa (MR16, PAR30, PAR38), projekcijas lampas, sienas lampas, zemūdens apgaismojums, dārzu, ainavu, gaismas, skatuves gaismas un citus efektus.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti