Ultraskaņas Sejas Lifts, Masieris, Sejas 24K Skaistums Bārs Ādas SPA Massager Stick Ādas Savilkšanas Novājēšanu Rieva Noņemšanas Sejas Rīki

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sēžamvietas mašīna, sr2ez, putekļsūcēja palīdzību sejas masāžas līdzeklis, derma wand, pacelt, pacelt mašīnu rf, mājas sauna sejas, oem ultraskaņas, sejas spa, Serums.

    €7.70 €11.33
  • Ražošanas process: Roku Darbs
  • Veids: 4 1 vai 3 1 vai 2 In 1 Vibrējošais Jade Veltnis
  • Funkcija 1: Sejas Novājēšanu Massager
  • funkcija 3: Rullīšu Novājēšanu Sejas Massager
  • Modeļa Numurs: YSGL-01
  • Funkcijas: Rullīšu Galvas Masieris
  • Zīmola Nosaukums: Rmssim
  • Barošanas Avots: Sauss Akumulators
  • Funkcijas 4: Dabīgā Akmens Seju Rullīšu Massager
  • funkcija 5: Anti Rieva Ādas Kopšanas Instrumenti,
  • Materiāls: Metāla
  • Funkcija 2: jade veltnis
  • Izmērs: 16.00*6.00*2.0

24k Zelta Vibrācijas Sejas Novājēšanu Sejas Skaistums Bārs Impulsa Nostiprinās Sejas Rullīšu Massager Lifts, Ādas Savilkšanas Rieva Stick Funkcijas: --Vibrācijas Masāža terapija ir ļoti hit skaistumkopšanas tehnoloģijas & ir sajūta, ādas kopšanas līdzekļi. --T-Veida galvu piebilst, vieglas vibrācijas, lai push un patting sejas ādu un ārstniecisko punktu.Atslābināties, sejas muskuļus. --Aktivizētu ādu saglabāt mitru un elastīgu, izmantojot vibrācijas (Masāžas).Palīdz ādas asinsriti. --Sejas lifts, ādas saasināšanās, ādas atjaunošanu. --Noņemt acu maisiņš, Samazina grumbas ap acīm, lūpām, pieres un kakla. --6000 apgriezieni minūtē ar vibrāciju.Sniegt sejas muskuļu stimulācija, lai panāktu koriģējošu efektu. --Var izmantot, vannas istaba ar ūdensizturīgu struktūru. --Aktivizēt šūnas, atjauno izskatās nogurušas sejas. --Āda jūtas pastiprinātas & izskatās vēl starojošāka & jaunības. --Lietoti ar pacilājoša, super mitrinošo, anti-oksidantu un anti-rieva produktiem, lai iegūtu labākus rezultātus. --Pārveidot jūsu sejas kontūras, lai atklātu savu jaunības enerģiju. --Izmantošanai uz pieres, vaigiem, vaigu, kakla, clavicle, plecu, roku, rokas & kājas.Vada 1 x AA baterija (Nav iekļauta komplektācijā) PIEZĪME: Bez mazumtirdzniecības kastē , bet mēs pack to arī pirms to nosūtīšanas.Vienu mēs kuģis no, tas ir bez logo.Ja jūs vēlaties OEM, lūdzu, brīvi contatc mums.Paldies

Apraksts Nosaukums : 24K apzeltīts Enerģijas Skaistums Bārs Elektriskās : jā Funkcija : Sejas massager / Sejas-pacelšanas / Anti-Novecošanās / Plānas, vaigi / Celšanas grumbu / Asins cirkulācija / Veicina sejas uztura absorbciju / Likvidēt tumšos lokus Sejas pacelšanas iekārtu, stils : Vibrējošais Krāsa : zelta / melnā / sudraba / rose gold Specifikācijas (Apm.) : 2cm / 0.79 gadā * 2cm / 0.79 gadā * 14.5 cm /5.71 Lietošanas : pieres, vaigu, kakla, clavicle, plecu, roku, rokas & kājas Ūdensizturīgs : jā Jauda : 1 x AA baterija (nav ieskaitot akumulatoru)

Par Kuģošanas

- Atopija.lv pārbaudīs jūsu maksājumu, 24 stundu laikā pēc tam, kad maksājums ir pabeigta, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu reizi procesu, laiks jau ir pagājis.

- Ja jūsu pasūtījums ir ticis slēgts, kā drošības apsvērumu dēļ, tad jūs varat sazināties ar pakalpojumu, lai atrisinātu šo problēmu, izmantojot šo saiti: (Atopija.lv pakalpojumi).

- Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas, šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

- Plašāku informāciju par kuģniecības, lūdzu, atrast šo oficiālais palīdzēt saites:

- Mūsu apņemšanos ierašanās laiks ir 60 dienas(Brazīlija: 90 dienas) .Ja jūs nevarat saņemt to, iepakojumā 60 dienu laikā, vai jūs vēlaties zināt, kur uz iepakojuma ir, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, mēs pēc jums.

Par Maksājumu

-Kas maksājumu metodes vai es varu izmantot par Atopija.lv?

APP: Visa, MasterCard, Maestro, Atklāt kartes un Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, ideāli, Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā(MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) un Atopija.lv Kabatā.

PC: mūsu mājas lapā (PC) varat izmantot šādus maksājumu metodes:

Vīza, MasterCard, Maestro, Atklāt kartes un Diners Club card, American Express, Pārskaitījumu, Webmoney, Yandex.Naudu, Western Union, QIWI, AUDU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideāli, pakalpojumu giropay, Sofort Banku, Carte Bancaire (Carte Zils), Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā (MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) Naudas Maksājumu (Euroset, Syvaony, krievijas pasts), un Atopija.lv Kabatas

- Ja jums ir kādi citi jautājumi par maksājumu, lūdzu, noklikšķiniet šeit, oficiālais palīdzēt saites:

Par Atsauksmes

- Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, palīdziet, lai mūs atstāj pozitīvas atsauksmes(5 zvaigznes) , paldies!

- Ja prece iekšpusē zemes gabala tika bojāta vai nozagta, protams, bet, ko jūs saņemat.Strīdu??NĒ!!!Tas nav labs risinājums.Sazinieties ar mums un parādīt mums foto vai video par problēmu, jums tikties, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt to.

- Ar jebkuru problēmu, mēs varam jums palīdzēt, jūs varat atrast šo oficiālais saite:

Par Garantiju

Lūdzu, atrast šo oficiālais saite:

Par Atgriešanos & Kompensācijas

Lūdzu, atrast šo oficiālais saite:

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti