Stress Atvieglojums, Fidget Vienkārši Dimple Rotaļlietas Anti Stress Atvieglojums Puses Dekompresijas Anti-stresa Izspiest Rotaļlietas Bērniem Pieaugušajiem Bērniem

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: faither, fidget, fidget pop to, simpātiju rotaļlietas, dior t sievietēm, multitest, pop ot fidget rotaļlietas, fidget rotaļlietas, detona ralfs, vienkārši dimple fidget rotaļlietas vent.

    €6.26 €8.24
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Tēma: Sporta
  • Vecums: 14 Gadiem Un Uz Augšu

Apraksts:

Ergonomisks Stresa Atslodzes: PILPOC stress atvieglojums valde ir visvairāk ergonomisks, viegli-to-izmantot un atkarību dekompresijas rotaļlietu šodien.PILPOC Fidget valde ir neliela izmēra un viegls.Tātad, jūs varat viegli nodot to savā kabatā, un veikt to ar jums.

Stress Relief Pad Controller: Mūsu stress atvieglojums rotaļlieta ir izgatavota no augstas kvalitātes ABS plastmasas, kas redzamas ar vienmērīgu gumijas virsmu,mīksts gumijas pogas, labāk vadības sviras un pogas, PILPOC spiediena samazināšanas pad kontrolieris ir noteikti labākā spiediena samazināšanas rotaļlietu tirgū!

- Palīdzēt Jums Būt Vērsta: Piemērots tiem, uzmanības trūkums/ar hiperaktivitātes traucējumi, piemērots arī studentiem, biroju darbiniekiem un ikdienas jautri.

Pēc izvēles Krāsas: ir 4 krāsas, no kuriem izvēlēties, lai atbilstu visām jūsu vajadzībām.Izvēlieties savu iecienītāko krāsu, lai padarītu jūsu noskaņu vēl patīkamāku!

Specifikācijas:

Materiāls: Plastmasa ABS + Silikona

Izmērs: lūdzu, skatīt attēlu detaļas

Gadījumā vecums: 3+

Iepakojuma Saraksts:

Stress Atvieglojums, Rotaļlietas*1

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti