Tenyo Četras Murgs DX Virves Burvju Triki Ilgi Īss Virves Ilūziju trucos de Magia Burvis Posmā Veidojums Piederumi Mentalism

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: burvis virvi, mi piezīme mednieks, tenyo, burvju triks, acu modes, taras eyeshadow, svece kuteri, burvju virves, virves triks, melns šķērveida.

    €5.64 €8.29
  • Ir Norādēm: No
  • Materiāls: Kokvilnas
  • Izmērs: One Size
  • Dzimums: Unisex
  • Zīmola Nosaukums: pa kreisi magic
  • Funkcijas: Viegli Darīt
  • Veids: close up magic
  • Iezīme: Viegli Darīt
  • Modeļa Numurs: Tenyo Četras Murgs DX Virvi
  • Brīdinājums: NO
  • Stype: magic show
  • Vecums: 8-11 Gadi
  • Darbības Forma: Skatuves Maģija

1.Visiem pasūtījumiem kuģu skaitu, var izsekot. 2.Lai vairāk nekā USD$150, Bezmaksas FedEx,DHL, vai EMS(Lielākajā daļā valstu, ieskaitot) 3.Appreciatley jūsu saprast, mums nav maksājuši Nodokli, ja tā notiktu.

PRODUKTA MĒRĪŠANAS INSTRUKCIJA

Tenyo Četras Murgs DX Virves Burvju Triki Ilgi Īss Virves Ilūziju trucos de Magia Burvis Posmā Veidojums Piederumi Mentalism ACESSORIES

iepakojumā: 1 set GODU VEIDU PARRTY/SVĒTKI/SVĒTKU/SHOWS/PERFORMANCE/CEREMONIJA/IEROSINĀT INSTRUKCIJA

Tenyo Četras Murgs DX ir Lieliska vizuālo virves maģija!

Ar garu virves gabalu un īsas virves gabalu, tiek parādīts skatītājiem.Kad izstieptas kopā, viņi kaut kā kļūst vienāda garuma.Burvis saites divas virves kopā.Pēc tam mezgls ir brīnumaini slīdēja nost no virves un burvis ir palicis ar vienu garu virves gabalu, kas tiek izmantots, lai sasiet mezglu savā centrā.Burvis tver un izspiež mezgls.Mezgls izkūst pilnīgi prom!Tagad burvis saites viena gala mezglu vidū virvi.Šoreiz mezgls ir ļoti liels.Bez viltus kustas cilpa ir slīdēja tīri pie virves, kā arī, atstājot burvis ar virves gabalu vienas puses, un bezgalīgas cilpas virves, no otras puses.Visbeidzot cilpas virves un garas virves sasien kopā, bet pēkšņi, mezglu izšķīst, un burvis ir palicis ar vienu garu virvi!

Šīs veidojums, ir īpašs, jo aksesuārus, ir ļoti labi panākumi.Pat tuvu, skatītāji nevar redzēt noslēpums.Profesionālo raksturu, šī virve ir redzams savā tīru skaistumu un biezums, kas ļauj strādāt arī slēgt, viesistaba un pakāpju PAKALPOJUMU, LABA KVALITĀTE ,LABS SERVISS ,LABA PAKETE

PRODUKTA INFORMĀCIJA, kas Jums Var patikt.........

VARONIS DAŽĀDĀS situācijās, [izstādes] Close-up & Posms Magic [LAULĪBAS] Lūdzu mīļotājiem [PARTIJAS] Paaugstināt atmosfērā

KUĢNIECĪBAS UN PIEGĀDES Kuģniecības Veids darba Dienās Izsekošanas mājas Lapā Kuģniecības Veids darba Dienās Izsekošanas mājas Lapā Pēc Gaisa Pasta 15-60 dienas www.17track.net/en/ Aramex Express 5-15 dienas www.aramex.com EPacket 7-20 dienas www.17track.net/en/ UPS Express 5-15 dienas www.ups.com/cn Postnord 15-45 dienu laikā www.17track.net/en/ Fedex Express 5-15 dienas www.fedex.com/us/ Zviedrija Pēc 15-45 dienu laikā www.17track.net/en/ EMS Express 5-15 dienas www.ems.com.cn Honkongā Pēc 15-45 dienu laikā www.hongkongpost.hk Nīderlande Pēc 15-45 dienu laikā www.17track.net/en/ SF Express 5-20 Dienu laikā www.sf-express.com DHL 3-10 Dienas www.dhl.com/en.html 1.Iepriekš Piegādes Datums Ir Tikai Atsauce, Dažkārt Tiks Aizkavēta Par Svētkiem, Festivāliem, Slikti Laika Apstākļi, Muitas, Utt.

2. Post Gaisa Pastu Uz Austrumeiropas Valstīm, Dienvidu-Amerikas Valstīs Var Notikt Ilgāk Nekā 60 Dienas.

3. Izteikt Parasti Ir Muitas Nodokļu Jautājumiem, Tādā Gadījumā, Lūdzu, Sadarbojas Ar Muitu, Lai Maksā Nodokļus.

IEPAKOJUMA Vairākus Objektus Būs Iepakota Kastēs.

PRIEKŠMETU FOTOGRAFĒŠANA

100% Faktisko Fotogrāfijas

Fotogrāfijas Ir Visi-Aptuveni 100%

Uzņēmums Ņēma Mūsu Veikalā.

Lūdzu Natūrā Virsroku

Atšķirības Krāsu Var Izraisīt

Ar Kādu Citu Iemeslu Dēļ , Lūdzu,

Veida Virsroku.

Izvēlieties Atbilstošu Izmēru

Makro Fotogrāfija, Lūdzu,

Izvēlieties Atbilstošu Izmēru, Ja

Izdarot Pasūtījumu.Ja Kādi Jautājumi, Lūdzu, Jūtieties Brīvi Sazināties Ar Mums.Paldies!

MAKSĀJUMA 1. Mēs Pieņemam Visus Maksājumu Veidus, Kas Iepriekš.Sazinieties Ar Mums, Ja Jums Ir Kāds Jautājums, Kad Jūs Maksājat.

2. Lielu Pasūtījumu, Jums Tiks Piedāvātas Papildu Atlaides Sazinoties Ar Mums.

3. Rēķinā 24 Stundu Laikā.

ATGRIEŠANĀS UN KOMPENSĀCIJU, Ja kādi jautājumi, Lūdzu, Jūtieties Brīvi Sazināties Ar Mums.Paldies!

SAZINIETIES AR MUMS

Guibottin2020-11-30
"bravo !! merci !!"
Djprohibido2020-11-01
"The material is good, and well built but one of the magnets is placed upside down and you can no longer use it a pity, I tried to get the seller to send me another one but it was impossible. A pity"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti