"Eiropa 2020" 80k Cavitation Tauku sadedzināšana, Celulīta Noņemšanas Ķermeņa Skulptūru Konturēšanas Vakuuma Veidošanā Novājēšanu Sejas Liftings Mašīna

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: esc novājēšanu, cavitation mizu, sculptur, emsculpt, profesionālās cavitation, 80k cavitation novājēšanu mašīna, 6 1 cavitation lāzera lipo mašīna 2020, cavitation mašīna 80k rf, tauku noņemšana mašīna, btl exilis.

    €502.98
  • Veids: Vakuuma Sistēmas Cavitation
  • handpiece: 6 gab.
  • Produkts: 80k ultraskaņas cavitation sistēma
  • Modeļa Numurs: EVC-004
  • IEPAKOJUMA IZMĒRS (CM): 48.5*45*113cm
  • Pieteikums: Spa Salons
  • Funkcijas: Zaudēt Svars
  • Vienuma Tips: Masāža & Atpūta
  • Tehnoloģija: 40K+Vakuuma RF+Elektriskā+Vibrējošais
  • Zīmola Nosaukums: OFAN
  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • Spriegums: 110V/220V 50-60Hz
  • Funkcija 2: ķermeņa Masāža

PIRMS PIRKŠANAS

Cienījamie Klienti, Laipni lūgti mūsu veikalā!Lai nodrošinātu jums patīkamu iepirkšanās pieredzi, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai lasīt notis zemāk. 1. Pārdevēja piegādes metodi, mēs piedāvājam ir DDP piegādes iespēju ar gaisa/sauszemes/jūras.Ja jums nav steigā, mašīnas, mēs ļoti iesakām jums izvēlēties šo iespēju, mums ir aģents, lai notīrītu muitas un jāmaksā nodokļi, lai jūs. 2. Mēs sniegt dažas pielāgošana sevices par brīvu.Ja vēlaties pievienot logo vai mainīt valodu, lūdzu, sazinieties ar mums plašāku informāciju. 3. Lūdzu, neuztraucieties par darbību, mēs piedāvājam angļu rokasgrāmatu un video instrukcija par šo mašīnu.Tas ir mūsu gods ir jums, apmeklējot mūs!Baudīt jūsu iepirkšanās!

PRIEKŠROCĪBAS

1.Izlīdzināšanas wjole ķermeņa meridiānu,Izlīdzinot ķermeņa,novēršot nogurumu un uzlabojot fizisko sagatavotību,to var izmantot skrāpējas un uzlabot sub-veselības jebkurā ķermeņa daļā. 2. Uzlabošanai, dzemdes kakla spondylosis,Profilaksei un uzlabošanai, dzemdes kakla spondylosis,uzlabot dizzinedd,galvassāpes,uzlabo plecu un kakla sāpes,tirpšana,pietūkums,sāpes,relisf noguruma profilaksei un scapulohumeral periarthritis. 3. lai uzlabotu jostas slimību Uzlabot jostasvietas stīvumu un sāpes pēc mazkustīgs, uzlabotu un novērstu jostas celma un jostas slimības. 4. Nomierinoša, sāpes organismā,veicina asinsriti un atbrīvo no muskuļu spriedzes, sāpju un bezspēcības pēc smaga fiziska slodze. 5. Sejas liftings, Ķermeņa novājēšanas un svara zaudēt.

INTERFEISS

Cavitation

Spēcīgs mērķtiecīgu tauku strūklu,tauku noņemšana,koncentrētas vīnogu misas izmantošanu, skaņas viļņi matu biežumu līdz 80000HZ spēcīgu skaņas Viļņi,ekstrēms vibrācijas.Pārvietot tauku šūnu,nospiediet tauku šūnu piespiedu kārtā,padarīt tauku šūnu membrānu ražo intraverta, domnas,veikt glicerīnu, triglicerīdu sadalās glicerīnu.Un bez skābes,izraisa tauku šūnu pārsprāgt,panāktu efektu, kas samazina svaru, tādējādi skaistumkopšanas iestāde.Funkcijas 1.Svara zudums; 2.Ķermeņa konturēšanas; 3.Ķermeņa novājēšanu.

DDS

DDS nanomagnetic fizioterapija otu izmanto magnētisko enerģiju apkures, bagarēšanas visa ķermeņa meridiānu, veicinot limfātiskās detoksikāciju, veicinot asins cirkulāciju, kas darbojas qi un asins.Izmantot daudz infrasarkano staru, lai aktivizētu cilvēka ķermeņa šūnu enerģiju, lai satraukt meridian, skaidrs, meridian, ar reach "cauri bez sāpēm", stiprinātu qi, lai veiktu asins, noņemt toksīnus, ātri notīrītu visas limfātiskās kuģiem un meridiāniem visu ķermeni.Fizioterapija suku var kalpot par visas daļas, cilvēka ķermeņa, un var sasniegt labu detoksikācijas un nomierinoša iedarbība, var efektīvi uzlabot dažādas sāpes-muguras sāpes, pleca periarthritis, vidukļa un kāju vājums, utt.Funkcijas 1.Masāža veidošanā; 2.Bioloģiskā mikro elektroenerģijas ražošanas palielināšanai, ATP,olbaltumvielu sintēzi,absorbcijas,jonu barības vielu,likvidēšanu atkritumu produktu un neitralizē vibrāciju polaritāte deficītu šūnās.

RF vakuuma

Apvienojot vakuuma negatīvu spiedienu un photoelectricity,gluda limfas kanālu, paātrināt vielmaiņu organismā, asinsriti,paātrinās vielmaiņu, toksīnus un absorbciju uzturvielas, mazinātu sāpes,veselību un veselības aprūpi, tādējādi spēlēt mērķis skābes noņemšanas un skābes korekcijas.Augstas frekvences radio frekvences var dziļi tieši sasniegt tauku ķermeņa, veikt adipocyte audu ātra un aktīva valsts, ražot siltuma enerģiju berzes siltumu šūnu struktūru,padarīt vietējos temperatūras paaugstināšanos, caur sviedru dziedzeris, ar vakuuma sūknēšanas palīdzību, spēcīga masāža, izmantojot negatīvo spiedienu.Tiešā spridzināšanas bieza tauku, efekts ir acīmredzams.Funkcijas 1.Nokasot banku likšana; 2.Ķermeņa veidošana; 3.Scoreness, kas aizvieto; 4.Ķermeņa meridiāniem bagarēšanas.

Vibrators

Vibrācijas ar magnētisko lauku rada magnētisko lauku, vibrācijas un siltuma darbā, nospiežot berzes galvas.Lai reibonis, galvassāpes, nogurums, bezmiegs,jostas un kakla sāpes un citus simptomus, ir acīmredzams uzlabojums un nomierinoša iedarbība.Tās magnētisko viļņu pulsāciju var uzsildīt tieši zem epidermas un dermas, pat zemādas taukaudu,kas izraisa tūlītēju audu saraušanās un ilgtermiņa kolagēna atjaunošanos, tādējādi palielinot ādas elastību un sasniegt skaistuma un veselības saglabāšanu.Vīrieši var tīrīt zarnas un kuņģi, detoksicēt, samazināt alus vēders,efektīvi sasniegt vēdera veselību.Sievietes var siltu pils, baro sejas, novērst dysmenorrhea, atvadītos tumši dzeltenā krāsā.Funkcijas 1.Plecu un kakla masāžu; 2.Muskuļu relaksējošu; 3.Asins cirkulācijas veicināšanai.

PRODUKTA INFORMĀCIJA

PAR MUMS

Mums ir mūsu pašu rūpnīcām un fiziski veikalos Guangzhou, Ķīna,Mums ir atvērts veikals Guandžou Meibo Pilsēta, lielākais skaistums instrumentu tirgus Ķīnā vairāk nekā pirms astoņiem gadiem.Tātad, jums tiks iegūt labākos pēc-pārdošanas servisu un tehnisko atbalstu, kad mēs izvēlamies mūsu instrumenti.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti