1gb Rokasgrāmata Multi-Function Piepūšamās Sūknis Vienkārši Sūkņu Vienība Portatīvo Āra Avārijas Sūkņu ar Manuālo Eļļas Iesūkšanas Caurule

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Rokas sūknis, eļļas sūkņa motorollera, rokasgrāmata sūkņa iesūkšanas, eļļas sūkņa nodošanas, rokas eļļas sūknis, smērvielas, eļļas sūknis, zobu iesūkšanas vienības, Smērvielu Pistoli, eļļas sūkņa iesūkšanas, degvielas sūkņa nodošanas.

    €11.57 €16.52
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Valstī/Reģionā Ražošana: Ķīna
  • Īpašas Pazīmes: NAV
  • Zīmola Nosaukums: DRISENTRI
  • Materiāla Tips: Plastmasas

Apraksts Sūknis Saskarne Lielums: neattiecas Sūknēšanas Jauda: 200cc Iekšējais Diametrs No Caurules: 8mm Ārējais Diametrs No Caurules: 12 mm Garums Iesūkšanas Caurule: 1.3 m Kontaktligzdas Garums: 1.3 m Garāks caurules garums: 1.2 m Garāks Caurules Iekšējais Diametrs: 3mm Ārējā Diametra Pagarinājuma Caurule: 5mm Satiksme: 5L/min Funkcijas:

- Gāzes sprauslas ar dažādām specifikācijām.To var aizstāt saskaņā ar vajadzībām.

- Daudzfunkcionāla, viegli pārvadāt.

- Visu veidu no naftas un ūdens var izsūknēts šķidrumu.

- Portatīvo un praktisks, jo īpaši, braucot ārā uz ceļa ar vienu, ļoti praktiska un ērta, gatavs nepatikšanas.

- Unikāla zīmola dizaina, elastīgā plastmasas ražošanā, ir vēl skaisti un izturīgi, un nav zemākas kvalitātes produktiem.

- Tik ilgi, kamēr šķidrums var būt sūknē pa gaisu, ļoti ērti, tāpēc, ka visu šķidrumu ārā, neizraisa atkritumu šķidruma tvertne.

- Šī eļļa ir pieņemts kā fizisks objekts.Iesūknēšanas caurule ir cietas plastmasas šļūtenes ar spēcīgu skābi un sārmu izturība.Tas nevar būt smilga un var būt vēlme noteiktā leņķī.Darbības Metodes:

- Ievietojiet augšējās caurules nepieciešamajā šķidrumu, pēc tam nodot apakšējā caurule citā traukā (ja nav pietiekami daudz, melna, pagarinājuma cauruli), un pēc tam uzmanīgi raut kreiso sviru pāris reizes, šķidrums būs ļoti viegli izraut, bet arī ļoti tīrs.Lietošana:

- Pievienot eļļu no rezerves tvertne transportlīdzeklim.

- Naftas sūknēšanai no automašīnas bākas.

Ekstrakta eļļas / benzīna bākas.

- Uzņemt citu automašīnu no vienas automašīnas.Instrukcijas:

1. Lūdzu nevelciet pārāk daudz pull rod, kamēr šķidruma plūsmu, jūs varat pārtraukt velkot.

2. Katru reizi, kad benzīns ir beigusies, lūdzu, attīrītu benzīnu.

3. Pēc lietošanas, jums vajadzētu sūkni dažas eļļas vai pilošs dažus eļļas pilienus no ieejas tīra sienas.Darbības Apsvērumus:

1. Ja nepieredzējis eļļa, mēģiniet, lai saglabātu eļļas izplūdes atveres sūcējs zemāka par eļļas ieplūdes, tāpēc, ka pēc nepieredzējis ārā eļļu, var apstāties, sūkņu, eļļas turpinās nākt ārā automātiski.

2. Pēc tam, kad katru reizi, kad benzīnu sūknē un tīra, lūdzu, ievada nelielu daudzumu eļļas eļļas ieplūdes iesūkšanas barelu, lai saglabātu smērvielu starp iesūkšanas barelu un gumijas gredzenu par nākamo lietošanai.Tas var efektīvi novērš eļļas spraudni no valkā un paildzinātu eļļas absorbētājs.

3. Šis produkts nav piemērots izsūknēšanai un smēreļļas vai citu viskozu, daļēji šķidrā stāvoklī šķidrumu.Paketē ietilpst 1 x Piepūšamās Sūknis

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti