JUSTINLAU 5 collu izmantots 125mm 3T ripzāģa Asmens Multitool Dzirnaviņas Redzēju Disku Karbīda Smaili Koka Griešanas Disku

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 125 ripzāģi, asmens ripzāģi koksnes, disku slīpmašīna koka, Izmantots 125mm koka, apaļu disku, asmens multi instruments, 120mm koka, urbšanas flīžu, asmens multitool, multitool jauda dzirnaviņas.

    €5.51 €7.87
  • Modeļa Numurs: 5 collu
  • Skaits, Gab: 1 Gab.
  • Apdares: Ti pārklājumu
  • Izmērs: 12.5*12.5*2cm
  • Asmens Materiāls: HSS
  • Zīmola Nosaukums: JUSTINLAU
  • Izmantošana: Komerciāla Ražošana
  • Asmens Tips: Cirkulāro Zāģu Asmeņi

Specifikācija:

Materiāls:Karbīda

Ārējais Diametrs:izmantots 125mm

Iekšējais Diametrs:22.23 mm

Biezums:2.22 mm

Zobi:3T

Asmens Tips:Ripzāģi Asmeņi

DIY Piederumi:Kokapstrāde

Daudzums:1gab.

Paredzēts griešanai:Koksnes plātņu, MDF(kokšķiedras plātnes)un skaidu plāksnes, lamināta parketa grīda, reģipsis, parkets(masīvkoka), plastmasas un PVC, saplāksnis.

Funkcijas:

- Apļveida griežņu galva ir izgatavota no YG8 cietā sakausējuma un ir noteikti stingri grupā ar sudraba metināšanas un pēc tam pulēti asu visos virzienos.

- Kad trīs zobu zāģa asmeni tiek izmantota,to var pārvietoties jebkurā virzienā un pabeigt dažādus griešanas prasības.Tas ir vairāk mobilitāti.

- Trīs zobu volframa karbīda nodrošina drošu braucienu darbību, radot optimālu pieļaujamo radiālo pretestībai pie lieliem ātrumiem.

- Pat nepārtrauktu darbību zāģa asmens, nav siltuma.Disku virsbūve izgatavota no oglekļa tērauds ar augstu oglekļa, kuru biezums 2,2 mm.

- Griešana skaidu plātnes, saplāksnis, lamināts, drywall, plastmasas.griešanai, veidošana, griešana un slīpēšana.

- Ar zobu formu nodrošina vienmērīgu koksnes parauga un vienmērīgu un tīru griezumu.

- Zāģa asmens ir mazāk zobu un spēj noņemt netīrumus raiti, un zāģa asmens nebūs apsildāmi.Tāpēc, zāģa asmens ir ilgs kalpošanas laiks.

- Trīs teech ir asmeni ir vairāk apaļa, un jāpalīdz novērst kickback-ka skarbu atsitiens, kas var izraisīt nelaimes gadījumus un bojājumus,

- Drive koka dzirnaviņas, lai Speedwood - unikāls treniņi zāģa asmeni, kas Speciāli paredzētas darbam ar augstas atjautīgs (līdz 12 200 apgr. / min.) Leņķa slīpmašīnas (LBM)

- Šis zāģis asmens ir speciāli izstrādāta, lai leņķa slīpēšanas automašīnām.Īpašs dizains, un visi trīs zobi ir darīt darbu, ka braukt droši un ērti lietot.Jo to ir viegli apstrādāt pat neapmācīts cilvēks.

Paketē Iekļauts:

1 x Zāģa Asmeni

Piegāde:

1. Mēs Kuģis Pasaulē, tostarp APO/FPO.

2. Preces tiek nosūtītas no Ķīnas, izmantojot Aviopastu, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 10 līdz 25 darba dienas

3. Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 60 darba dienām.

Maksājums:

1. Mēs pieņemam alipay šeit.

2. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Garantijas un Garantijas:

1. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot

2. Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, Mēs nosūtīsim jums nomaiņa bez papildus lādētājs, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci

3. Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.

Citām Politikas Jomām:

1. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodoklis

2. Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem

3. Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti