Balss modulis / balss ierakstīšanas un atskaņošanas modulis / skaņas moduli / balss uzvednes / skaņu atskaņošanas FS-K51

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: skaņas ieraksts diy, skaņas ierakstīšana kartē, skaņas ieraksts rotaļlietas, balss ieraksts ic, audio ieraksts ic, skaņas ieraksts gsm, skaļruņa skaņas ieraksts, spiegu skaņas ieraksts, skaņas lodziņā ic, skaņas ieraksts pro.

    €12.70
  • Veids: Citi
  • Modeļa Numurs: sadaļa & foto
  • Iepakojums: Citi
  • Zīmola Nosaukums: YUFO-IC
  • Izkliedes Jauda: datu lapas
  • Pieteikums: DIY
  • Barošanas Spriegums: datu lapas
  • stāvoklis: Jauns
  • Darbības Temperatūra: datu lapas

Modernizētas versija FS-K51 , labāku sniegumu, mazāks enerģijas patēriņš, un īpašu mājokļu, faktiski pagarina dzīvi balss modulis.Multi-funkciju digitālais modulis, viegli izmantot, spēcīgs, meistarība, cienīgs rīcībā.

Pamatplates resursu ievads:

1 .Balss sprūda režīmā ir obligāta un var tikt ieskaitīts 10 Viena poga aktivizē 10 segmenti runas Var arī iet 3*8 Matricas klaviatūras izraisa 24 segmentiem runas Vai var arī iet RS485/232 Izraisīt 220 segmentos runas par komandas moduļa , varam iestatīt skaļumu ar komandu, kas cilpa apskati, utt.RS485 Fiziski izolēti no TTL232 sprūda režīmā, neietekmē viens otru .

2 .Sprūda līmenis ir obligāts, atskaņošanas režīms ir obligāta, un to var piekļūt, izmantojot resursdatora programmatūru.Ar augsta (zema) līmeņa sprūda un impulsa mēlīti, jūs varat izvēlieties cilpa spēlēt vai vienā spēlē. .

3 .Darba režīmu var iestatīt, Jūs varat darīt to darbu normālā režīmā, Jūs varat arī darīt to darbu MP3 režīmā funkcijas, atskaņošanu, apturēšanu, iepriekšējo, nākamo, un skaļumu var regulēt, piešķirot atbilstošo pin signālus.

4 .Paraugu ņemšanas biežuma regulēšana, Lai apmierinātu dažādiem gadījumiem.Komplekts paraugu ņemšanas biežumu, lai kontrolētu maksimālais garums balss un skaņas kvalitāti, un var spēlēt līdz 1000 sekundēm (15 minūtes), balss (6000HZ/16-bit balss signālu).

5 .Visi pieņēma Rūpniecības čipu ražotāji Regulāri darīt, mašīnu metināšana, spēcīga anti-traucējumus, īpaši piemērots darba skarbajā vidē, darba temperatūra -40 °C līdz +80°C temperatūrā .

6 .Lejupielādēt balss tieši no DATORA programmu datorā, izmantojot USB downloader , efektīvi un ātri, nav traucējumu, kas piemērots liela apjoma izmantošanu.

7 .Borta 25W augstas jaudas pastiprinātāju skaņu, kas ir skaļi un skaidri, pietiekami, lai apmierinātu kopējo vajadzību.

8 . 12-30V DC plašu sprieguma padevei, Tā ir spēcīga pret traucējumiem spējas un ir viegli integrēt ar lielāko daļu sistēmu.

9 .Ar jaudas kontrole, automātiski gulēt, kad nav spēļu , efektīvi samazināt pašreizējo zaudējumu, īpaši piemērota Lietošanai baterijas, vai cits barošanas ierobežota godu .

10 .Rūpniecības kvalitāte, tieši iebūvētās atmiņas, nav nepieciešams, lai izmantotu atmiņas kartes, var strādāt stabili uz ilgu laiku .

Gabali ir dvēseles balss progr.Mēs ne tikai piedāvājam profesionālu balss grafiskās programmēšanas vide (IDE) (ar nosacījumu, video pamācības un rakstiski norādījumi un materiāli), bet arī sniegsim profesionālu teksta-runas programmatūru, kas pārveido tekstu MP3 balss vai WAV balss bez skaņas.failu.Sniegt MP3 ierakstīšanas programmatūras, kas var ierakstīt MP3 failus, izmantojot datoru.Nodrošina profesionālu balss apstrādes programmatūru, lai mainītu audio faili (ar frekvenču konversiju, filtrēšana, resampling sintēze, utt.).Tajā laikā, mēs piedāvājam arī daudz balss materiālu, tāpēc, ka visi nav apnikt, lai atrastu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti