Auto Sēdekļa Pagalvi Miega Kakla Spilvens " Memory Foam Kokvilna Spilvena Audums Segtu Mīksta Ceļojumu Birojs Galvas Balsts Atbalsts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: auto neckrest, civic automašīnas sēdekļa pagalvi, ceļojumu spilvens, spilvens u, automašīnas vadītājs atpūtas spilvens, Automašīnas galvas balsts, adjestable auto sēdekļa pagalvi, vincent auto sēdekļa pagalvi, automašīnas vadītāja sēdekļa, galvas balsts.

    €11.40 €14.81
  • Uzpildes Materiāls: Sintētiskās Šķiedras
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Tirol
  • Materiāls: 85 .D augsta blīvuma telpa atmiņas putas

Funkcijas:

1.Ar 3D ergonomika līkne dizains, pagalvi spilvens, stingri atbalstot jūsu kakla,galvas un plecu, kas sniedz maksimālu komfortu, kā arī atbrīvot spiediena jūsu kaklu, mugurkaulu un muskuļiem.

2.Subversion dizains, abu sānu un pagalvi.Liekuma leņķis, atbalstu abās pusēs.Paceltā dizaina abās pusēs, novērš mugurkaula kakla daļas traumas no galvas slīdēšanu miega laikā.Nodrošināt jūs ar ērti gulēt uz ilgu ceļojumu.

3.Regulējams gumiju & Mazgājams Pārsegs&Elpojošs audums: Regulējamas siksnas automašīnu vai rakstāmgalda krēslu.Uzstādot dažādās pozīcijas, oriģinālās auto pagalvi, lai viegli pielāgotu augstums un biezums.

4.Ar pagalvi spilvena pildījums ir 85 .D augsta blīvuma telpa "memory foam", kas ir mīksta, lēni atsitiens,ilgstošs atbalsts un nekādas deformācijas.

5.U-Veida auto spilvens ar piemērota izmēra, labu izskatu un bagāts dizains, ideāls kā dzimšanas dienas dāvanas,pateicības dāvanas un ziemassvētku dāvanu.

Apraksts:

1.Šis spilvens ir izstrādāts ar pilnveidota konstrukcija, kas pārkāpj konvencijas un der ergonomisks dizains, koncepcijas, lai padarītu ceļojumu, ērtu un uztraukumiem.

2.Uzlabot miega kvalitāti ceļojumu/office/home/auto,saglabāt jūsu ērta braukšanas poza un mazinātu nogurumu brauciena laikā.

3.Tā var rūpēties par savu kaklu, novērstu jūsu kakla sāpes, padara ceļojumu Ērtāku,ir universāls produkts, kas ir piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Specifikācijas:

Nosaukums:Auto Sēdekļa Pagalvi

Krāsa:Melnā, Tumši pelēkā, Zilā, Gaiši brūns, Aprikožu, Gaiši pelēks, Sarkans (nav obligāts)

Izmērs:260mm/10.14 x 190mm/7.41 x 40mm/1.56 gadā

Svars:400g

Iepakojuma informācija:

Iepakojuma Lielums:260x190x40mm/10.14x7.41x1.56in

Iepakojuma svars:400g/14oz

Vispārīgi Kārbas Iepakojumā

Paketē iekļauts:

1 x Automašīnas Miega Spilvens

Atzīmēja:

1.Lūdzu, ļauj 1-2mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2.Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti