3 Galvām, Mākslīgo Koku Akvāriju Zaļā Viltus Ūdens augi Zāliens Zivju Tvertnes Akvāriju Piederumi Apdares Videi Draudzīgas Plastmasas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: akvāriju dekoratīvās apdares, akvāriju keramikas liela, akvāriju viltus augu, akvāriju driftwood, akvāriju piederumi taimar, groot akvāriju dekoratīvās apdares, akvāriju dekori, sobo akvāriju piederumi, augu akvāriju koks, zivju galvas maska.

    €5.52 €6.57
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Si: 37cm
  • Ūdens Rotājumi Tips: Augi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: pvc, plastmasas un keramikas bāzes
  • Modeļa Numurs: brūnaļģes
  • Veids: zivis
  • Svars: 200g

Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes.Nodrošina skaistu rotājumu jūsu akvāriju,arī ir lieliska slēptuve zivis, kas pievieno papildu jautri spēlēt.Izstrādātas ar svērto bāzi,lai viņi var stāvēt stingri tvertnē.Tie ir pilnīgi nekaitīgs zivīm,viņi netiks ievainots, puve vai izraisīt aļģu problēmas.Bez nosacījuma, apgaismojuma un oglekļa dioksīds.Materiāls:Plastmasas.Krāsa:Zaļa.Zils,sarkans balts zils Augstums:32cm Tips:izmērs tiek mērīts ar roku,lielumu, faktisko objektu saņemta var nedaudz atšķirties no lielums iepriekš,Jo Krāsa var nedaudz atšķirties no dažādu digitālo kameru.Pakete ietver: 1x Akvāriju Plastmasas Zāli.

1).Ja jums ir individuālu pircējs, atcerieties, pievienojiet mums savu mīļāko pārdevējs.

2).Ja esat vairumtirgotājs vai meklē biznesa partneri Ķīnā, lūdzu, sazinieties ar mums.

1).Lūdzu, sazinieties ar piegādātāju pirmā, ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu.Arī mēs iegūtu lielu atlaidi no express company ja jūsu daudzums, jūsu pasūtījums ir liels.

2).Ja jūs vēlaties sajaukt pasūtījumus, pls sazinieties ar mums, pirms jūs pabeigt maksājumu, kā mēs varam sniegt jums dažas atlaides.

1).Vienumi ir tikai piegādāta pēc apmaksas saņemšanas.

2).Mēs kuģis objektu, izmantojot EMS, DHL, UPS, FEDEX, TNT, Pastu Ķīnas Gaisa Pastu vai Honkongā Post, Gaisa Pasts, Bezmaksas piegāde pasūtījums tiks nosūtīti pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu.Lai vairāk nekā $150 ar EMS vai DHL bezmaksas piegāde.

1).Jūs varat maksāt, izmantojot Naudas, moneybookers, Visa, MasterCard kredītkartes un bankas pārskaitījumu.

2).Jūs varat arī maksāt ar izvēlieties debeta kartes, tostarp Maestro, Solo, Carte Bleue, Postepay,CartaSi,4.B Atbalsta Atopija.lv Darījuma

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti