6dies Caurules, Cauruļu Lāpas Instrumentu Kopumu, Kokapstrādes, Metāla Pagarinājuma Rīki 3/16-5/8 Gaisa Bremžu Līnijas Lāpas Caurules Profesionālais Instruments N

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: skaidrs, stikla tējkanna, ratcheting sadedzināšanas līdzeklis, uzliesmojums spin rīks, misiņa caurules, misiņa caurule, misiņa caurules, cauruļu diy, igeelee cauruļu fiksācijas līdzeklis, lāpas rīku komplekts, stikla mx, caurules sadedzināšanas līdzeklis, futurama.

    €11.86 €17.20
  • Izmantošana: Renovācijas Komanda
  • Zīmola Nosaukums: KaariFirefly
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Karbīda
  • Veids: Citi
  • Modeļa Numurs: Jauns

Funkcijas:

- Tas lāpas rīku komplekts ir ideāls instruments, lai caurule, izplatīšanu un to var izmantot, lai veiktu vienu vai divām sadedzināšanas uz vara, misiņa un plānām sienu alumīnija caurules. - Ideāls lieces bremžu un degvielas caurules un ir arī gerat, kas paredzēti lietošanai garāžā, darbnīcās, ar metāla darbiniekiem, santehniķiem, inženieri, gaismas kaltas dzelzs darbu. - Rūdīta tērauda chrome-gatavo nodrošina stiprību un izturību, kas ražo 45 grādu leņķa izlīdzināšana.Rūdīts centra skrūvi ar bīdāmās T-bar rokturis, viegli izmantot. - Standarta izplatīšanu rīku komplekts, lai lāpas misiņa caurule, alumīnija caurule un tainless tērauda caurules plānas sienas. - Augstas kvalitātes lāpas rīku komplekts sadedzināšanas līnijas, bremžu caurules remontu, ūdens, gāze, dzesēšanas un bremžu līnijas programmas. - Nomainiet gāzes vads no propāna tvertnes uz māju, un viņi var padarīt perfektu signālraķetes un savienojumiem nav noplūdes.

Specifikācijas:

Materiāls: Cinka sakausējums Sešas mirst izmēri: 3/16 collas, 1/4-collu, 5/16-collu, 3/8-inch, 1/2-inch, 5/8 collu.Skavu Izmērs: Apm. 11.2 * 6 * 7.6 cm / 4.41 * 2.36 * 2.99 collas Spreader Izmērs: Apm. 17 * 7.5 * 1.3 cm / 6.69 * 2.95 * 0.51 collas

Iepakojums Saraksts:

1 * Sadedzināšanas Rīku Komplekts

Piezīmes:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu, paldies. 2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti