2 Pins 3Pins Elektrisko Kabeļu Savienotāji CH2 Ātri Salaist Bloķēšanas Vadu Spailes Uzstādīt CH2 CH3

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 1T4, 2510 ventilators, brazzer, 2 pin savienotājs, ipro, 2pin plug, 2pin kabeļa savienotājs, 3pin 5v ventilators, 3pin, gey.

    €27.39
  • Modeļa Numurs: ch2

500pcs /300pcs 2 Tapas 3Pins Elektrisko Kabeļu Savienotāji CH2 Ātri Salaist Bloķēšanas Vadu Spailes Uzstādīt CH2 CH3

Specifikācija:

Jauns

Tips: 2Pin Savienotājs/3pin

Krāsa: balta, kā attēlā

Izmērs: apm. 20*17.5*13.5 mm/20.5*27*13mm

Daudzums: 500pcs/300pcs

Plaši izmanto vadu pieslēgums

Pasargā vadus no shorting ārā

Liels pieskaroties vadiem, lai pārbaudītu

Izmantot ar vīriešu ātri atvienot viegli drošu līmēšana uz vadiem

Paketē iekļauts: 30pcs x ātri salaist vadu savienotājs (pārējie piederumi nav iekļauti)

PIEZĪME: ja jums ir nepieciešams uzdot vairāk par šo preci, lūdzu, īsziņu ar mums, kā mēs esam priecīgi atbildēt uz jūsu jautājumiem.Mūsu Klientu Serviss ir 24/7, tāpēc mēs vienmēr centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu uz visiem jūsu jautājumiem.

Mēs esam laimīgi, lai izklaidētu piliens nosūtītāji visā pasaulē.

Nosaukums: CH-3 ātra gala Izmērs: 27MM ilgi, 19.5 MM plats un 13MM augsta Ieejas 2.5 bisect Performance: karkass ir izgatavots no tērauda un ir labu elastību.Produkts atbilst UL un IEC standartiem.Mat erial: korpusa materiāls ir izgatavots no PP materiāla.Spriegums: 380V Strāva: 10A Temperatūra: no - 40 līdz 150 grādiem pēc Celsija Vadu: Vadu jauda ir no 0,5 laukuma līnijas līdz 1,5 laukuma līnijas, ir obligāta.

Mēs jums izvēlēties labāko veidu, lai katrā valstī .

Preces tiks sakārtoti par sūtījuma pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu pilnā apmērā par objektu, jūs pasūtījāt.Prece tiks izsūtīts 1-7 darbadienas

Piezīme: Pircējs ir atbildīgs par visiem nodokļiem, muitas un jebkādi citi maksājumi, kas radīts pircēja valstī!Objekta pircējam lika tiks nosūtīti uz adresi, kas norādīta ar pircēja pasūtījuma.Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu adresi info, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs.

Palīdzēt jūsu maksājumu

Mēs pieņemam Darījuma šeit

Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes, būs mūsu labākais, pretī dodot jums mūsu produktus un pakalpojumus.Ja jūs jūtaties apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti.Jūsu atsauksmes būs ļoti appreciated un palīdzēs mums, lai kalpotu jums labāk.

Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs iesniedzat negatīvas atgriezeniskās saites.Kad ir problēma ziņots, visi mūsu darbinieki centīsies vislabāk, lai palīdzētu jums no problēmu rašanās.Paldies par jūsu sapratni.

Simkasimka19912020-09-10
"very good"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti