Mīksts Silikona Case for Apple Zīmuli 1. 2. Paaudzes Aizsargs Ādas Huawei M-Zīmuli /M-Pen lite Touch Pildspalva grip Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pieteikumi zīmuli, huawei m zīmuli, nomest pildspalvu, m zīmuli, huawei m pildspalvu, īss apple zīmuli gadījumā, hp pen irbuli, mechan zīmuli, vāciņš ipad, apple zīmuli, 2 gadījumā, ja dzīvnieku.

    €3.03 €4.33
  • Zīmola Nosaukums: CHENSONG
  • Materiāls: Silīcija
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV
  • Iepakojums: No
  • Features5: Par HUAWEI M-Zīmulis
  • Pieteikums: Citi
  • Features3: Par Huawei M-Pen lite
  • Features2: Apple Zīmuli 2. Paaudze
  • Modeļa Numurs: apple zīmuli silikona rokturi
  • Pieteikumu Markas: Apple
  • Programmu Ekrāna: Kapacitīvais Ekrāns
  • Features1: Apple Zīmuli 1nd Paaudzes

Informācija:

Lieliski Paredzēts Apple Zīmuli 1nd /2 Paaudzes ,HUAWEI M-Zīmuli.Ergonomisks rokturis Apple Zīmuli, aizsargāt ierīci no skrāpējumiem, netīrumiem, triecieniem un citiem ikdienas zaudējumiem Vairāk saķeri labāku saķeri, ļauj turētājam, stingri satverot savu zīmuli cieši un novērš tā slīdēšanu vai skrūvējot Ar putekļiem brīvā laka, rokturi turētājs nekļūst netīrs tik viegli, kā citiem rokturi, pilnīgi putekļu bezmaksas Izgatavoti no silikona, augsta stiepes vides aizsardzības materiālu, aizsargāt savu zīmuli no rokas svīst un ūdens šļakatām Viegls un ērti, lai uzglabātu jūsu pack, ērti ņemt visur jums iet, jo īpaši liels darījumu brauciens Specifikācija: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Materiāls: vides aizsardzības silikona Garums: 7,5 cm/collu 2.95 Svars: 10g Pieejamās Krāsas: zaļa, rozā, pelēks, melns Materiāls: Silikons.Apple Zīmuli 1st, 2nd/HUAWEI M-Zīmuli.Iepakojums: 1 x Rokturis Piedurknēm Piezīme: Piedurkņu tikai zīmulis nav iekļauti.

Jūsu apmierinātība ir Mūsu mērķis.Mēs esam gatavi piedāvāt mūsu klientiem labvēlīgu un labvēlīgu pērk pieredzi.Mēs piedāvājam jums jaunāko dizainu, ar lielu dažādu stilu un krāsu, par visu savu dzīves vajadzībām.Sūtījuma 1. Mēs kuģis pasaulē, un visi produktu mūsu veikalā, ir bezmaksas piegāde. 2.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 24 stundu laikā pēc tam, kad maksājums ir pabeigta.Ja jums ir nepieciešama jebkāda labvēlīgu vai ātra piegāde, lūdzu, sazinieties ar mums.Ja Mēs atrast nekādas problēmas, sazināsimies ar jums pirmo reizi. 3.Mēs nosūtīti no ĶĪNAS ziņu Aviopastu, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 15 līdz 39 dienas.Ekonomikas Loģistikas laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem.Tas var ilgt līdz 60 dienām/Brazīlija ir 90 dienas.Ja jūs nesaņemat Preci pēc 60 dienām,Lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, Ne klienti, jo loģistikas rada zaudējumus.Par objektus, Krāsu tonēšana Visi mūsu objekti ir nekustamā šaušana, tehnoloģiju, reklāmas, gaismas, vides pasākumus, var būt neliela novirze parādība, Tā grūti nopirkt ādas, tieši tādā pašā krāsā kā attēlus, Gan, lūdzu, natūrā virsroku, vai sazināties ar mums pirms pasūtījuma, kamēr jums ir kādi krāsu quation.atmaksas / atpakaļ, Ja jūs neesat apmierināts, kad jūs saņemat jūsu objektu, es gribētu vairāk par to uzzināt.Lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Neatveriet strīdu Vai sliktu novērtējumu.Nevar būt iemesls, lai atgrieztos vai mainīt preces.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot vai mainīt preces.Kuģošanas nodevas maksā pircējs.Atsauksmes Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums,ja jums ir apmierināti ar vienumus jūsu pasūtījumu,lūdzu, atstājiet labas atsauksmes.Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus jūsu pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms Atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu Strīdu.

Pol Torra2020-11-29
"Never received product. Seller was not very helpful , was aloof and rude. I had to open a dispute and was granted a refund. Will not be purchasing from this seller ever again. Horrible customer service."
Hippiegrinder2020-10-11
"I highly recommend Huawei mpencil makes it easy to use, and I bought 4 items of 100 lira 16 lira cargo from this store."
Saylurmuun2020-09-19
"I LOVE IT!! It is comfortable"
Skilic442020-09-09
"Same as in the description"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti