Hyvst Drywall koka kājām - Regulējams 24"-40" collas Krāsotāju Pastaigas Uzņemsiet Instrumenti, Alumīnija drywall novietni

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sausu sienu apmetums rīki, plānas krāsotāju lentes, 25 hdd, dekoratīvās lentes dekoratīvie, vadības rokturi gāzes plīts, mīlestība vai naids manga, pro drywall sander, Auto remonts rīks, corel painter, vāks psp.

    €74.48 €83.68
  • DIY Piederumi: Krāsu & Apdares
  • stāvoklis: 100% Brand New
  • Modeļa Numurs: DS-1830
  • Augstums 2: 24" - 40" collu
  • Augstums 1: 15" - 23" collas
  • Sertifikācija: CE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: alumīnija sakausējums

Apraksts:

Ar šo jauno drywall novietni, jūs saņemsiet ņemot pagarināt kājas ar kustību ka jūtas dabiski.Tas rada lielāku līdzsvaru, labāku kontroli, lielāku stabilitāti un mazāku nogurumu.Kāpnes būs pagātne ar šīm jaunajām koka kājām.Jūs varat, protams, atrisināt krāsošana, elektrisko, piliens griesti un daudzas citas problēmas ar to.To arī var izmantot gājieni vai cosplay palīgi.Ideāli piemērots komerciālai lietošanai vai personas izmantošanu.Precīzi Izgatavotas, - Izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija, tie koka kājām ir gaismas pietiekami, lai izmantotu visu dienu, bet pietiekami spēcīgs, lai ilgt gadiem.Universāls - Piemērots drywall, glezniecība, instalācijas, un vēl daudz vairāk Izturīga bez šūpošanas rāmis ar pārklāšanos, rūpniecības glāžu caurules ir savienotas pārī ar regulējamu, dual-pavasara flex-system lielisku mobilitāti Regulējams Augstums - Izmantojot malējais-riekstu dizains, nav instrumentu, ir nepieciešams, lai regulētu augstumu.Viegli Lietot - Apavu un kāju siksnas ir pilnībā regulējama ar auto-slēdzenes, sprādzes ātrai novietni izmantot/noņemšana un papildu mēroga polsterēta teļu breketes plus trīs-pozīciju regulējams papēža plāksnes pielāgotos jebkuram lietotājam.Anti-slīdēšanas Pēdas - Bāzes tiek izgatavotas no liela, faktūru, augstas kvalitātes gumijas un ir ne-marring, lai pasargātu grīdu.

Funkcijas:

*Neslīdoša gumijas zole un divkāršs atsperu konstrukcija ļauj vairāk dabas, pastaigas un labāka bilance. *Neilona kāju plāksnes ar pretestību nodrošina jūsu droša staigāšana uz koka kājām.Piemērots sausas sienas, krāsošana, elektroinstalācijas un vēl daudz vairāk. *Komerciālā pakāpe regulējama cilpa un polipropilēna stiprinājumu siksnas notur pēdu un kāju, vairāk drošības. *Lieljaudas alumīnija sakausējuma kājas sniegt jums papildu atbalstu un pārliecinieties, ka jūsu drošību darbā. *drošības slodze ir 225lbs(102kgs)

IZVĒLE 1 : 24"-40"collas

Specifikācijas - Darba augstums: 24"-40"programmā . 24-40 (minimālais zemes 24 collas par 61CM, lielākais pieaugums ir 40 collas par 101CM augsta) Tur līdz 250 Ibs

IZVĒLE 2: 15-23 collas

Specifikācijas - Darba augstums: 15"-23"programmā . (minimālais zemes 15 collas par 38CM, augstākā pieauga līdz 23 collas par 58CM augsta)

Iepakojums

1 Pāris no koka kājām

Īpašnieka rokasgrāmata ar montāžas instrukciju, tehniskās apkopes un ierosinājumiem novietni-pastaigas padomi

Dgfgdfgdfdfgdfgdf2020-11-29
"Good Actions"
Rufus Prime2020-11-02
"its hard to fix the bolt no wrench can fix it..no space ..the clamp not well made .."
Advocateatif2021-01-07
"Thank you very much"
Uxfobasil2020-12-01
"Fixed Part center does not fit iPhone bolt fasteners slide down"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti