Mini Rokas Elektriskās Graviera Pildspalvu, Rotaslietām, Metāla, Stikla, Keramikas, Koka Graviera Pildspalvu Grebt Rīks Bezvadu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zelta juvelierizstrādājumi, instrumenti, iekārtas, pasaules juvelierizstrādājumu rīki, juvelierizstrādājumu instrumenti, iekārtas, slīpēšanas, juvelierizstrādājumu instrumenti darbam, rotaslietas instrumenti, iekārtas, zobārstniecības, sveķu rotaslietas instrumenti, iekārtas, rotaslietas instrumenti, iekārtas, metāla, iepirkšanas rotaslietas rīku iekārtas, matt rotaslietas instrumenti, rotaslietas, darbarīki, gumijas.

    €11.50 €15.54
  • Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips: Gravēšanas Instrumenti
  • Postenis Svars: 54g
  • Objekta Garumu: 16cm
  • Modeļa Numurs: 2S90289
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: JAVRICK

Apraksts: Funkcijas: Profilētā rokturis komfortam un kontroles viegls veids, lai aizsargātu jūsu vērtslietas, Pildspalvas veida dizains iederas krekla kabatā vai somā, un iet visur, Precizitātes alumīnija mazliet ar dimanta punktu padoms, ļoti izturīga Noteikt vērtīgo ierīces un iekārtas Izrotāt dāvanas vai trofejas ar mūžīgā ziņojumiem Personalizējiet savu sporta rīku, bērnu rotaļlietas, instrumenti, utt Turiet iegravēt, piemēram, zīmuli, ar īkšķi pār kontroles pogu Izmanto, lai ierakstīja gandrīz jebkuru metāla, koka, stikla vai plastmasas materiālu Iegravēt jebkuru virsmu gandrīz sekundēs!Pielietojums: Metāla, Koka, Plastmasas, Stikla un vairāk Specifikācija: Krāsa: Alumīnija Powered by 2 x AAA baterijas (nav iekļautas) Garums: 16cm Daudzums: 1 Gab Piezīmes: 1. Lūdzu valkāt acu aizsardzības līdzekļi, ja gravēšana un mazgāt rokas pēc lietošanas nekavējoties. 2. Tas nav ieteicams, ka jūs iegravēt elektronisko datu nesējā, piemēram, CD vai DVD utt.jo gravēšana uz šiem materiāli var sabojāt plašsaziņas līdzekļos.

Komplektācija(nav mazumtirdzniecības iepakojuma):

1 x Elektriskais Iegravēt Pildspalva ar Uzgali(baterija nav iekļauta) 1 x Uzgali, 1 x Izjaukt Rīks

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti